1. AC Question's Avatar
    Every time I record a video, whether it be on snapchat or just recording something, it skips the audio at the 4 second mark and resumes normally at the 5 second mark and never does it. It's annoying considering I use snapchat trying to send a video with skipping audio every time I record or if I catch my friend doing something hilarious on the video camera on my phone.

    My phone is a Galaxy S4 Active btw.
    09-24-2015 09:01 PM
  2. STARGATE's Avatar
    Have you used any other recording app?
    Did this happen before, all the time or just started?
    09-24-2015 09:06 PM
  3. AsuraRasu's Avatar
    It just started, it was fine with snapchat and the video camera, I have no other recording apps on it besides the one that have came on the phone.
    09-24-2015 09:32 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Does that occur in Safe Mode as well? https://support.t-mobile.com/docs/DOC-11724
    09-25-2015 10:08 PM
  5. AsuraRasu's Avatar
    Still occurs in Safe Mode, I have no idea what happens, it plays well to 3 seconds, cuts off at 4 seconds and resumes at 5 seconds.
    09-27-2015 05:23 PM
  6. B. Diddy's Avatar
    You could try reinstalling the firmware using Kies.
    09-27-2015 07:21 PM
  7. AsuraRasu's Avatar
    Alright, I'll give it a shot and let you know.
    09-28-2015 04:17 PM

Similar Threads

  1. Galaxy Note 5 activates air bag sensor in car
    By John Oliver1 in forum Samsung Galaxy Note 5
    Replies: 12
    Last Post: 09-26-2015, 06:17 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-24-2015, 07:43 PM
  3. How to get the unlock code for the bootloader on huawei
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2015, 07:39 PM
  4. Can someone explain why I recieve this symbol in texts?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2015, 07:38 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-24-2015, 07:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD