1. Aqil Lee Chaelin's Avatar
    Hi, so I'm using note 4 running lollipop 5.1.1 , I've deleted the facebook app (pre installed) And I'm trying to install it again, but I keep getting error 505 message....I hope you guys can help me thanks..

    Posted via the Android Central App
    11-08-2015 09:15 AM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome back! Are you using Google Play Store? Does this happen on both wi-fi and mobile data?

    Try going to the App Manager, select Google Play Store, and Clear Cache/Clear Data, then Force Stop. Do the same for Download Manager. Now try again.
    11-08-2015 03:32 PM
  3. Aqil Lee Chaelin's Avatar
    Yes I'm using wifi...I've tried the clear cache and data but it's still the same....I don't think my wifi is the problem because I still can download other apps but not facebook...

    Posted via the Android Central App
    11-09-2015 01:01 AM
  4. B. Diddy's Avatar
    Do you get the error message on mobile data as well?
    11-09-2015 09:10 PM
  5. Aqil Lee Chaelin's Avatar
    Yes both

    Posted via the Android Central App
    11-10-2015 09:16 AM
  6. B. Diddy's Avatar
    Try wiping the system cache partition: https://support.t-mobile.com/docs/DOC-14686
    11-10-2015 09:34 PM
  7. Rukbat's Avatar
    11-11-2015 02:05 AM
  8. Aqil Lee Chaelin's Avatar
    I've try that also....is there other way besides factory reset my phone?

    Posted via the Android Central App
    11-11-2015 03:05 AM
  9. Aqil Lee Chaelin's Avatar
    Facebook is know on my phone...I don't know how but this morning I got a notification "www.facebook.system successfully installed" and there is facebook....weird :/ btw thnks to you guys for helping

    Posted via the Android Central App
    B. Diddy likes this.
    11-12-2015 09:02 PM

Similar Threads

  1. Errors from very first boot
    By schwanks in forum Nexus 6P
    Replies: 7
    Last Post: 11-17-2015, 07:43 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 11-07-2015, 08:33 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-07-2015, 03:31 AM
  4. Error: Poor Wi-Fi connection, even with strong signal
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-07-2015, 12:19 AM
  5. Error updating note 4 to 5.1.1
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2015, 01:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD