1. rmjohnson144's Avatar
    I have had my Alcatel OneTouch Pop Icon for about 3 months now (Tracfone) and it has been getting slower and slower over the months to where it now laggs so bad nothing happens or it takes a few seconds or more to register. Usually registers multiple times.

    I notice my data usage has been high even though I'm not using it. It seems the phone's built-in apps are consuming my data very fast. (60mb per month).

    I have disabled data and enabled Wi-Fi and only renable data when needed. But lately my Wi-Fi shows constant data usage (up and down arrows flashing or on steady anymore)

    I haven't installed any apps on this phone and think it may be malware or something?

    Anyone have any clue?
    11-17-2015 04:32 PM
  2. Almeuit's Avatar
    I would try clearing the cache within recovery. It is most likely just getting to full.
    11-18-2015 12:26 PM
  3. rmjohnson144's Avatar
    I did a cold boot and all seems fine for now.

    Maybe that cleared the cache as well?
    11-19-2015 09:58 PM

Similar Threads

  1. My Droid RAZR vibrates but does not ring
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2015, 10:57 AM
  2. We have a Sony Bravia smart Tv. Smart phones with data.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2015, 10:53 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-17-2015, 05:17 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 11-17-2015, 04:40 PM
  5. We have a Sony Bravia smart Tv. Smart phones with data.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2015, 04:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD