1. AC Question's Avatar
    I've been searching these forums and anywhere else I can find to try and fix this.
    With video playback on Facebook, YouTube, or anything the sounds gets choppy. It's not immediately, sometimes it's 5-20 seconds in to the video. It doesn't matter if I'm using data or on Wi-Fi. If I pause the video then play again it's like it buffers and the choppiness is gone for a few more seconds.
    12-17-2015 07:40 PM
  2. dpham00's Avatar
    Try to restart the phone
    12-18-2015 08:04 AM
  3. DanielSson1's Avatar
    No change
    12-18-2015 04:16 PM
  4. kuwerti's Avatar
    Hi There,

    I have exactly the same problem.
    Did you fixed this issue?

    Cheers,
    Kuwerti, The Netherlands
    04-13-2016 12:20 AM

Similar Threads

  1. My Instagram photos won't save to my camera roll
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 55
    Last Post: 05-12-2016, 08:35 AM
  2. Verizon Galaxy S6 Edge Minty Fresh 32GB White
    By Bl00dRunzC0ld in forum Marketplace Archive
    Replies: 2
    Last Post: 12-20-2015, 06:17 PM
  3. How to turn off sound of iPod broadcast?
    By Kerrith in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2015, 04:14 AM
  4. How do I store videos on my phone
    By Noah in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2015, 09:07 AM
  5. can access playstore or youtube on my tablet
    By tara in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2015, 09:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD