1. AC Question's Avatar
    I was using my GS5 when it randomly shut off. I tried rebooting it and it would seem like it's booting normally (sometimes gets past the gs5 logo screen other times it doesn't) but then a white line flashes on the screen for a split second and it vibrates and tries to boot again. I can get it into recovery and I tried wiping all of the data but it still does this. I've done nothing to the phone as far as rooting goes. I did flash a tmobile rom on it months ago because it originally had a metropcs rom and I wanted the lollipop update. That was back in july and the phone has been working perfectly since. It would slow down dramatically when youtube was open along with a bunch of other apps but a reboot would fix that. This is completely out of the blue. I haven't done anything to it. Will reflashing the rom again work or is something physically damaged on my phone?
    01-01-2016 10:50 PM
  2. belodion's Avatar
    Is the battery good?
    01-02-2016 06:32 AM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 03-14-2016, 10:09 AM
  2. GS5 not booting properly
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2016, 06:33 AM
  3. My phone will not allow number input during automated calls
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-01-2016, 08:40 PM
  4. Chrome push not for fb
    By alexvov13 in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 01-01-2016, 07:39 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-01-2016, 06:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD