1. jeff bender's Avatar
    So I have a galaxy alpha and last week bought a cheap tablet from walmart. Both with android. My tablet worked fine for about a week and then started to lose connection to the wireless. I have to cycle the wireless on and off and it works again until for a while then loses connection. The wierd thing is that I have had the alpha for a while and it never did this before but it's doing the exact same thing. Any suggestions?

    Posted via the Android Central App
    01-19-2016 03:19 PM
  2. dpham00's Avatar
    I would try to restart the router
    01-19-2016 05:56 PM
  3. jeff bender's Avatar
    I did all kinds of things. Changed channel. It only happens when I have both devices on the wireless. If I have phone on 4G and tab on wireless it's fine. Kinda strange. Maybe a sync issue?

    Posted via the Android Central App
    01-19-2016 06:11 PM
  4. Xerrox's Avatar
    As far as I know some routers have a limited amount of users. Try look at router settings.
    01-20-2016 08:59 AM

Similar Threads

  1. Is the Mophie case compatible with the Samsung wireless pad?
    By AC Question in forum Samsung Galaxy Note 5
    Replies: 4
    Last Post: 01-27-2016, 07:02 PM
  2. Will wireless charging obliterate the magnetic strips on my credit card/ID?
    By Soundtallica in forum Motorola Droid Turbo 2
    Replies: 4
    Last Post: 01-20-2016, 01:57 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-19-2016, 12:29 PM
  4. Will wireless charging obliterate the magnetic strips on my credit card/ID?
    By Soundtallica in forum Motorola Droid Turbo 2
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2016, 11:24 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 01-18-2016, 01:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD