1. AC Question's Avatar
    I am trying to use the Google Navigation app on a Moto X (1st Gen). When I start the app it quickly finds my location and calculates the route. However,when start driving, the blue dot never moves. I drove several miles and the app said I am still at my house. I can exit the app, then go back in and it again quickly finds my correct location. I have GPS and wifi turned on and the location settings have been optimized. Please help.
    03-05-2016 02:36 PM
  2. itguyjax8430's Avatar
    I am trying to use the Google Navigation app on a Moto X (1st Gen). When I start the app it quickly finds my location and calculates the route. However,when start driving, the blue dot never moves. I drove several miles and the app said I am still at my house. I can exit the app, then go back in and it again quickly finds my correct location. I have GPS and wifi turned on and the location settings have been optimized. Please help.
    Welcome to Android Central!

    Are you starting the navigation when you start to drive?
    03-05-2016 02:43 PM

Similar Threads

  1. How do I fix an Invalid MMI code?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 02-26-2017, 10:49 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-30-2016, 08:55 PM
  3. Strange phone freeze with a high noise
    By Olifant22 in forum Samsung Galaxy S6
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2016, 08:06 AM
  4. Music files that will not move to SD card
    By Michael Ramsey2 in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 03-07-2016, 10:26 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-05-2016, 02:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD