1. AC Question's Avatar
    so i just got bought the At&t s7 and im having wifi problems at home. i can connect to my wifi expect nothing load. say i open up youtube, it'll just buffer and buffer. everywhere else it is working just fine. the weird thing is that when i remove my sim card; it works perfectly fine at home. any suggestions to fix it?
    03-25-2016 01:45 PM
  2. tube517's Avatar
    reboot your router
    03-25-2016 09:12 PM
  3. punisherwars1's Avatar
    I can confirm that this is happening to me as well. Sim card and all. Wifi at Wendy's and at work, works flawlessly but rebooting the router did not fix it. Nor every other troubleshooting tip out there. So far, the Sim removal and putting back in is the only remedy I know of but the problem is that I have to do that every time I reconnect with the wifi at home.
    03-27-2016 07:06 PM
  4. nite2k's Avatar
    I had the same problem. The solution is to go into your router settings and disable IPv6. That fixes things trust me.
    tube517 likes this.
    03-27-2016 07:32 PM
  5. tube517's Avatar
    I had the same problem. The solution is to go into your router settings and disable IPv6. That fixes things trust me.
    Yep, This is an S7 issue I've seen in other forums. Seems to be the best fix
    03-28-2016 10:01 AM

Similar Threads

  1. Samsung j5 does not recognise my sim numger
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2016, 06:08 PM
  2. Wifi Calling
    By wckesq in forum Motorola Droid Turbo 2
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2016, 03:18 PM
  3. Samsung j5 does not recognise my sim numger
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2016, 02:30 PM
  4. Notifications are not being displayed on lock screen?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2016, 01:42 PM
  5. google apps is not working anymore
    By mezomezo in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2016, 01:33 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD