1. AC Question's Avatar
    The problem appears only while trying to load web pages without wifi.
    the apps (facebook\whatsapp etc..) are working good (with wifi and without)
    I've also noticed that if I use data-saver mode on Chrome browser sometimes it success to load pages and sometimes not..

    Does anyone have a clue what can cause this issue?

    Thanks in advance..
    Tamir
    03-27-2016 02:13 AM
  2. mhinc's Avatar
    The problem appears only while trying to load web pages without wifi.
    the apps (facebook\whatsapp etc..) are working good (with wifi and without)
    I've also noticed that if I use data-saver mode on Chrome browser sometimes it success to load pages and sometimes not..

    Does anyone have a clue what can cause this issue?

    Thanks in advance..
    Tamir
    Off the top of my head, all I can think of is you have some how limited Chrome to work only while on WIFI.
    Also are you running any 3rd party add ons, like Ad Block Plus?
    03-27-2016 02:23 AM
  3. tamir18's Avatar
    Nope, I'm not using 3rd party add-ons..

    I've tried other browsers and it doesnt work..
    03-27-2016 02:33 AM
  4. mhinc's Avatar
    Nope, I'm not using 3rd party add-ons..

    I've tried other browsers and it doesnt work..
    What is your phone make and model, OS you are using and phone provider?
    03-27-2016 02:40 AM
  5. tamir18's Avatar
    elephone p8000
    android 5.1 eragon rom
    phone provider is cellcom (Israel)
    03-27-2016 03:24 AM

Similar Threads

  1. How to wet sd card as my default storage
    By AC Question in forum LG K7
    Replies: 7
    Last Post: 10-24-2016, 09:02 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 03-30-2016, 01:33 AM
  3. Locked out of my Samsung Galaxy S6. Help!
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2016, 02:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD