1. AC Question's Avatar
    Hello, I am working for a while with Asus 7 phablet and this morning strange thing apeared (or desapeared)... The Wifi works and it founds new networks but at the moment of selecting any of them in the pop up window where the password is required, the button "connect" is in grey instead in black as always before. As it is deactivated somehow. So introducing the password there is no way to confirm and connect to the network.
    Previosly, the action I did is that I changed the SIM card. I did it before in several ocasions and naver had a problem.
    Also have a screenshot, but can not see the way to atach it.
    Greetings in advance,
    Alex
    03-29-2016 03:43 AM
  2. AlphaTango414's Avatar
    Swapping Sims card wouldn't cause this problem. I'd first boot into recovery and wipe system cache. This will not delete any personal data.
    03-29-2016 04:08 AM

Similar Threads

  1. Moto G2 is not Turning on .
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2016, 06:07 AM
  2. What happened to the lock screen effects?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2016, 04:26 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-29-2016, 04:23 AM
  4. Where can i find the setting for unlock effect on my s7 edge
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-29-2016, 03:37 AM
  5. Novafusion.pl is wrong?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2016, 03:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD