1. AC Question's Avatar
    I have a Sony Xperia SP, with its latest software (Android 4.3) and Instagram's most recent version. The issue I'm having is, that whenever I scroll up to a video, it will start loading, then it will show (very briefly, about 2 seconds) the refresh arrow, as if I had no connection, (although I'm sure I have) but after a while, the video will just become white, and won't play audio either, whether I tap on it while the arrow's there or not. Also, I can see the sound icon; tapping on the video makes the icon change between enabled and disabled, but doesn't really make a difference, the video still stays blank and no audio will be heard. If I scroll away and then back to the same post (to try to make it load again) around a dozen times, sometimes the video will eventually will play, but this is incredibly rare. Otherwise, the same process will happen (shows the arrow, and then it'll just be blank). However, I can sometimes watch a video, but only if it's very short. This has happened for quite some time now (months) and I've tried restarting my phone, deleting Instagram's cache and/or data and uninstalling and reinstalling again, to no success.
    04-26-2016 07:47 PM
  2. the tall guy's Avatar
    Hi, it's been happening to a number of devices across the board - Instagram are aware of the issue and are working on a fix.
    05-06-2016 04:46 AM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 09-16-2016, 11:49 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-06-2016, 04:44 AM
  3. My wifi will not turn on and it only blink
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-2016, 03:24 AM
  4. Why can't i send pictures while I'm on the phone...Galaxy 7
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-2016, 07:49 PM
  5. How can i turn on my LENOVO A-3300 again?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2016, 07:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD