1. AC Question's Avatar
    Lately I've been having a really annoying problem. Videos (not YouTube) that I play in browsers or an app freeze within the first 45 seconds to 3 minutes, but the audio continues to play. I never really had problems with this before up until now. Its driving me nuts. It does it every single time. I tried to Google solutions but they all said to reset the phone, or the situation was different than mine. So I decided to factory reset (which was really inconvenient) and it worked for maybe 2 days and here it is doing it again. My phone is not rooted or anything like that. I'm not sure what the problem is. I try to use cleanmaster to clean any junk that may be slowing it down and I guess that's not working. Pretty sure its not my internet because everything else works fine (other devices, video games etc) can anyone help?

    Thanks in advance!
    05-27-2016 11:29 AM
  2. Rukbat's Avatar
    Clean Master causes problems - uninstall it. If you're watching streams on the internet, the problem is a slow connection between your provider (wifi or mobile data) and the server. (Measuring your speed won't tell you anything but the speed to that server, but the speed to another server can be faster or, in your case, much slower. [If you're on TMobile and using Binge On, that's the problem. You save on data charges, at the expense of being unable to stream videos.])
    05-27-2016 01:56 PM

Similar Threads

  1. Pop up ads on home screen, even when in other apps
    By Joel Brailey in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2016, 02:08 AM
  2. Replies: 35
    Last Post: 09-10-2016, 12:24 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 05-27-2016, 01:49 PM
  4. Galaxy Note 3 not charging
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2016, 01:21 PM
  5. No Cast button on Play Music website?
    By B. Diddy in forum Google Chromecast
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2016, 12:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD