1. AC Question's Avatar
    My phone is stuck in boot loop and whenever im trying to put my phone in recovery mode twrp is not working it is also stuck. So my last choice is to flash my phone in stock rom using odin and it is successful but after the restart my rom is still the same. I also tried changing my custom recovery to CWM and Stock but after flashing nothing happens tho odin doesn't give any errors.

    Im using s3 mini GT-I8190,
    ROM : Cyanogenmod
    And it shows that custom binary download: YES( 4 counts)

    All I want is to fix my recovery mode so that I can wipe and reflash a new rom. any comments will be appreciated thank you so much.
    06-02-2016 09:50 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    Welcome to the forums. Have you tried different cables, and ports? Any hubs installed? Take those out if you have them.
    06-02-2016 09:59 AM
  3. Mark Joel Garcia's Avatar
    Thank you sir, Yes I have tried different cables and ports, What is installed hubs? sorry noob question.
    06-02-2016 10:21 AM
  4. Mark Joel Garcia's Avatar
    Welcome to the forums. Have you tried different cables, and ports? Any hubs installed? Take those out if you have them.
    Here is the screenshot of odin result, but after the reboot nothing changes it is still in cyanogenmod.
    ImageTitan | odinresult.png
    06-02-2016 10:33 AM
  5. Golfdriver97's Avatar
    Here is the screenshot of odin result, but after the reboot nothing changes it is still in cyanogenmod.
    ImageTitan | odinresult.png
    Is that trying to flash TWRP or CWM?
    06-02-2016 10:53 AM
  6. Mark Joel Garcia's Avatar
    In the picture I am to flashing the stock rom from Sammobile, I already tried flashing the latest TWRP and try to change in CWM but still nothing happens whenever Im trying to flash anything even though at odin it says that it "PASS"
    06-02-2016 11:23 AM
  7. Golfdriver97's Avatar
    Have you tried a different version of Odin? Maybe an older one? Are you running it as an administrator?
    06-02-2016 02:34 PM
  8. Mark Joel Garcia's Avatar
    I already tried using the 3.04, 3.07 and 3.09 and yes Im running it as administrator.
    06-03-2016 07:21 AM

Similar Threads

  1. Is this the Shield TV Forum??
    By MarkSeven in forum NVIDIA Shield Android TV
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2016, 10:11 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-02-2016, 11:14 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-02-2016, 10:17 AM
  4. Is it possible to buy a manual
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2016, 09:51 AM
  5. Xiaomi Mi4i screen broken and USB debugging is OFF, what can I do?
    By hemant sauparna in forum Xiaomi Android Phones
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2016, 09:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD