1. Diana Pitts's Avatar
    I did the 6.0.1. update yesterday. I am using the factory cord. It shows up and enters "charge" mode. When I try to download picture, I get the message "there are no pictures on this device." Have never had this problem before.
    06-05-2016 06:45 AM
  2. chanchan05's Avatar
    Because it's in charge mode. Change it to MTP or USB storage. Just tap on the notification.
    06-05-2016 06:57 AM
  3. Diana Pitts's Avatar
    Thanks; I've never had to do that before. It automatically goes to the transfer.
    06-05-2016 07:03 AM
  4. sfoLAX's Avatar
    06-05-2016 07:50 AM
  5. Shoshijoyce's Avatar
    Because it's in charge mode. Change it to MTP or USB storage. Just tap on the notification.
    06-05-2016 08:25 AM
  6. Shoshijoyce's Avatar
    I don't have that option on mine. I have Samsung Galaxy 7 Edge. My S5 I never had this problem where puter does NOT recognize my phone.
    06-05-2016 08:26 AM
  7. sfoLAX's Avatar
    When you plug the usb cable in both ends, can you pull down the notification shade and select USB options there and change it to MTP (media) or PTP (camera) mode.
    06-05-2016 08:44 AM

Similar Threads

  1. My cell phone collection
    By fashion_m in forum General News & Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 07-05-2016, 04:08 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-06-2016, 02:42 AM
  3. Why does my Samsung a3 have no signal and can only use 3g
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 9
    Last Post: 06-05-2016, 04:32 PM
  4. Why won't my Moto G 2nd Gen. recognize my SDHC card?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2016, 07:57 AM
  5. stuck at system recovery after an update attempt. any guides
    By esonoo in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2016, 06:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD