1. AC Question's Avatar
    Hello! I have a Moto E 2nd gen with LTE running 6.0. The (SanDisk) SD card has been formatted for internal storage and working fine for several months.

    This morning out of the blue (no physical problems with the phone, hadn't been having issues) it said the SD card was missing, that I should reinsert or else forget (and lose forever) the storage the phone is looking for. What can I do?

    The storage settings show the Android OS and Internal storage use, and say the SD card is not inserted.
    08-13-2016 09:14 AM
  2. H3aTeRzz's Avatar
    Hi

    have you tried un-seating and re-seating the card?
    08-13-2016 09:48 AM
  3. saritasings's Avatar
    I have powered on and off a couple of times, taking the card out, looks clean and fine, reinserting it. Same deal. I can't unmount it in settings because it thinks there's no card installed.
    08-13-2016 10:43 AM

Similar Threads

  1. Why does S-voice turn off?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-19-2016, 08:57 AM
  2. Syncing my Samsung with a ps3 control
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-19-2016, 08:49 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 08-17-2016, 06:19 PM
  4. My infinix screen is displaying everything in black and white
    By samuel kinuthia in forum General Help and How To
    Replies: 1
    Last Post: 08-14-2016, 02:14 AM
  5. T-Mobile shipping on Saturday? (Card charged for phone)
    By Alixis Weisch in forum Samsung Galaxy Note 7
    Replies: 9
    Last Post: 08-13-2016, 11:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD