1. AC Question's Avatar
    hello. recently i've flashed my phone to get cwm recovery on my phone, but i flashed the wrong image of clockwork recovery. when i try to boot it, it keep getting stuck on my phone logo and there is a little red " ! " on top left edge of the screen, i guess it shows that my firmware is corrupted. i cant get into recovery by pressing vol up + home + power buttons, which worked fine before flashing, the only thing that works is download mode, but the problem is that my computer doesn' t recognise my phone. i was researching so long and applied so many solutions to fix it, but they didn't worked. i have odin i have original firmware to flash, but the problem that both windows explorer and odin could not detect my phone. how to get my phone detected. is there any way to reflash it? any help?
    08-15-2016 06:53 PM

Similar Threads

  1. S7E Users....any moving to Note 7?
    By danlnyc in forum Samsung Galaxy S7 edge
    Replies: 69
    Last Post: 09-05-2016, 10:49 AM
  2. Android auto saying "no internet connection right now"
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-2016, 05:41 AM
  3. Android Cameras vs Lumias
    By belodion in forum General News & Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-21-2016, 12:42 PM
  4. My grey Google icon is gone from my phone
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2016, 06:58 PM
  5. Why has my screen layout changed?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2016, 05:50 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD