1. Sam_Gs7's Avatar
    Yes - Androiders in less than a week these 2-Pages
    refuse to open it display the following
    message in my computer

    Connection to 172.3040.8: 9312 failed
    (errno=113,msg=No route to host)

    In my phone display this weird message
    "No threads to display" when I've 500+ posts

    Hope some of the AC-Techies read this message
    or if was already fixed--PS disregard the request
    12-10-2016 07:24 AM
  2. Sam_Gs7's Avatar
    I didn't know that was created another-Thread on the same
    ACentral broken search..I asked to merged both of them
    but wasn't done. So it took Me 1/2 hour to locate
    again this thread-Found it in 3th page: Anyway
    at 12:40 PM-PET the Bug hasn't been fixed
    12-10-2016 02:52 PM
  3. Rukbat's Avatar
    The site's being worked on - you're going to find little things that don't work for a while.
    Sam_Gs7 and Laura Knotek like this.
    12-10-2016 03:55 PM
  4. Javier P's Avatar
    They fixed the problem. It should be working now.
    Laura Knotek likes this.
    12-10-2016 05:53 PM
  5. belodion's Avatar
    They fixed the problem. It should be working now.
    And Lo! so it is.
    Laura Knotek likes this.
    12-10-2016 06:02 PM
  6. Sam_Gs7's Avatar
    😏 THANKS god I can search "My participated threads again" in other
    forums the IT Dpt. spokesperson send an apology to the Membership
    for the interruption, but we're far to heard a similar statement here.
    Let's hope the New ACapp version-Fix these bugs forever
    12-10-2016 11:46 PM
  7. hallux's Avatar
    AC app won't fix the issues if they were server-side. As both the app and the web site were impacted, it was a server issue.
    belodion likes this.
    12-11-2016 12:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD