1. AC Question's Avatar
    For some reason one day my Chrome app started really not working. It used to be lightning fast but just one day the progress bar would get stuck at about 0 or 10% of the way across with no explanation. It would never load the page nor take me to a chrome error message.

    This happens no matter the connection quality whether it be my wifi or 4G LTE.

    I had to switch over to the Opera browser instead which has been working great, just not as great as Chrome used to.

    I have a Nexus 6p upgraded to the latest OS (7.1.1 I think).

    Here are some things I have tried:
    -Uninstalled Updates and reupdated
    -Cleared cache
    -Cleared all chrome browsing data
    -Rebooted
    -Wifi/Data on and off
    -Removed all tabs

    Any ideas?
    03-12-2017 02:11 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Is it also slow in Safe Mode? https://support.google.com/nexus/answer/2852139?hl=en
    03-13-2017 12:33 AM

Similar Threads

  1. Pixel XL Really Blue Users
    By Kirk Burkhead in forum Google Pixel & Pixel XL
    Replies: 8
    Last Post: 03-26-2017, 07:42 PM
  2. Blu Life XL with Lollipop Apps to SD card
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-2017, 12:59 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 03-13-2017, 12:58 PM
  4. Random app crashes on HTC 310
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2017, 02:36 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-12-2017, 03:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD