1. AC Question's Avatar
    Just got an Aristo (model LGMS210) today, and I cant connect to the wifi at my work. Its not a password protected signal, as its meant for customers, the kind that prompts you to sign in with a name and email yada yada (like starbucks for instance). My other phone I had yesterday automatically opened the sign in page upon connecting to the signal... This Aristo will do no such thing. No auto promt, cant even go to google.com to try and get redirected to the internal sign in page. I cant find anything in the phones settings that does anything about it. Is there something im not seeing?
    03-16-2017 06:16 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! Did you ever disable a system app called CaptivePortalLogin? If so, re-enable it. If you didn't disable it, then go to Settings>Apps, select it, and Clear Cache/Data, then Force Stop. Now try again.
    03-17-2017 02:00 AM
  3. Crioris's Avatar
    OP here. I dont seem to have that app when i search under settings>apps...
    03-17-2017 01:08 PM
  4. B. Diddy's Avatar
    When you go to Settings>Apps, tap the Menu button and then Show System. Now see if it shows up.
    03-17-2017 04:29 PM
  5. Crioris's Avatar
    Ok I found it. It wasn't disabled, but I force stopped it. In off work now and won't be back till Monday, so ill try again then.
    B. Diddy likes this.
    03-17-2017 08:51 PM
  6. B. Diddy's Avatar
    While you're at it, clear the cache and data from that app.
    03-17-2017 09:24 PM
  7. Crioris's Avatar
    Tried it today. Cleared the data and cache of the app. Still won't open any sign in page for the public wifi.
    03-20-2017 05:23 PM
  8. B. Diddy's Avatar
    Does this also happen in Safe Mode? https://support.t-mobile.com/docs/DOC-33853
    03-20-2017 08:11 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-17-2017, 02:15 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-17-2017, 02:06 AM
  3. Why is my blutooth connection for my car now not working
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2017, 08:08 PM
  4. I accidentally shut off my internet connection.
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2017, 06:58 PM
  5. how do i change my sd card to default storage on lg k330
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2017, 05:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD