1. AC Question's Avatar
    I have a Moto E 1st gen and its having a high battery loss. I have bought it 2.5 year ago.One of the main problem is that once it reaches a range between 20 -35% battery suddenly on using at that point it will suddenly show 1% and shutdown immediately. This have been going on for a few days now. I reset the phone but there was no change. can anyone help me with this.
    03-22-2017 11:09 AM
  2. belodion's Avatar
    It may need a new battery.
    B. Diddy likes this.
    03-22-2017 12:51 PM
  3. B. Diddy's Avatar
    Welcome to Android Central! I agree, the battery is probably starting to fail. It may not be worth the cost to get the battery replaced, compared to the cost of getting a new phone.
    03-22-2017 01:03 PM
  4. Viswanath Balachandran's Avatar
    Thank you guys.
    03-22-2017 09:51 PM
  5. Viswanath Balachandran's Avatar
    Which is the good phone that you recommend in the price range below 10k?
    03-22-2017 09:57 PM

Similar Threads

  1. My phone's sound got TOO loud over night
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-2017, 06:41 PM
  2. why wont my lg tribute 2 unlock sim?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2017, 01:12 PM
  3. Can get in my lock screen forgot password
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2017, 01:07 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-22-2017, 01:07 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 03-22-2017, 01:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD