1. Garry Reeves's Avatar
    On start up, my Memo Pad 10 has just started displaying a dead looking android bot on the screen with a hatch in his belly open, a red exclamation mark and No command written underneath - any ideas as it seems to be stuck in a loop (this only seems to occur when the power lead is NOT attached because when it is, the thing starts up as normal

    Andriod 4.2.2
    Model number K00F
    02-13-2014 05:34 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    On start up, my Memo Pad 10 has just started displaying a dead looking android bot on the screen with a hatch in his belly open, a red exclamation mark and No command written underneath - any ideas as it seems to be stuck in a loop (this only seems to occur when the power lead is NOT attached because when it is, the thing starts up as normal

    Andriod 4.2.2
    Model number K00F
    Welcome to the forums.
    I would try to get it to boot up normally, then, back up any data you need to; pictures, music, etc, then do a factory reset.
    Garry Reeves likes this.
    02-13-2014 09:44 AM

Similar Threads

  1. Nexus 7 stuck on Google logo screen on boot up
    By queeniema in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 157
    Last Post: 02-28-2017, 05:37 PM
  2. Voice command listening
    By ulnek in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 6
    Last Post: 07-15-2014, 12:47 PM
  3. Help!!!! My screen resolution is messed up!!
    By sberry11 in forum Samsung Galaxy Note 2
    Replies: 3
    Last Post: 02-14-2014, 12:05 AM
  4. Back up gone wrong!
    By Sam Thomas3 in forum Samsung Galaxy S3 Mini
    Replies: 0
    Last Post: 02-13-2014, 02:04 AM
  5. Rotate ellipse on image when rotate the image in Android
    By Belal Shakhatrah in forum Android Apps
    Replies: 0
    Last Post: 02-13-2014, 01:45 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD