Results 1 to 11 of 11
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default YouTube not working

    Since the update YouTube video will not play videos.

    Any ideas?

    Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk
  2. #2  

    Default Re: YouTube not working

    It's not just the update that did this, there's been some sort of change to YouTube itself that is causing this. Hopefully there will be an app update ASAP to resolve the issue. My unit has not been updated yet and YouTube is crashing on it as well.
  3. #3  
    donntiger's Avatar

    Posts
    87 Posts
    Global Posts
    89 Global Posts

    Default Re: YouTube not working

    it crashed on my prime too uising the app.but youtube worked fine when i went to it from the browser
  4. #4  

    Default Re: YouTube not working

    TekNinja is right, I think. I'm still running HC, and the YouTube app now crashes constantly when attempting to play a video.

    Playing videos via a browser (stock, Dolphin) works fine.
  5. #5  

    Default Re: YouTube not working

    Yeah I'm seeing the same issue, app FCs the second you try to play anything. Browsing is fine.
    Nexus 4 / Nexus 7 / Transformer Prime
    @digitalslacker
    +digitalslacker
  6. #6  
    John566's Avatar

    Posts
    24 Posts
    Global Posts
    32 Global Posts

    Default Re: YouTube not working

    It was doing the same thing on my Galaxy TAB 7.7 last night. This morning it is fine.
  7. #7  

    Default

    Mine was not working yesterday. Today its fine.

    Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk
  8. #8  

    Default Re: YouTube not working

    Working for me today too. The pictures of my subscriptions are messed up though lol. Anyone having this problem too?
  9. #9  

    Default

    Quote Originally Posted by Pandawg View Post
    Working for me today too. The pictures of my subscriptions are messed up though lol. Anyone having this problem too?
    images look fine for me.

    Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk
    Nexus 4 / Nexus 7 / Transformer Prime
    @digitalslacker
    +digitalslacker
  10. #10  

    Default Re: YouTube not working

    Fixed for me, too.
  11. #11  

    Default Re: YouTube not working

    Indeed, the YouTube app is working fine today for me as well. I could be mistaken, but YouTube is one of the apps that gets auto-updated on Android devices, is it not? I recall seeing it auto-update at least once on my SGS2, I believe on my Acer A500 as well... so either the app updated at some point in the last 24 hours or so, or whatever was changed on YouTube itself has been fixed.

Posting Permissions

B