Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 19 of 19
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    My tf101 just rebooted after finishing an update.. Anyone know what it fixed or included?

    Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
  2. Thread Author  Thread Author    #2  

    Default

    9.2.1.27 is the new update version... I just read about it on other forums.

    Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
  3. #3  
    sloan31's Avatar

    Posts
    493 Posts
    Global Posts
    626 Global Posts

    Default

    I got the notice but didn't update. Not sure I want to since my TF is working perfectly now.

    Sent from my Transformer TF101 using Android Central Forums
  4. #4  

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    I got it too. I couldn't find any info about it on Asus' website. It's probably just a stability update.
  5. #5  
    Uncle Louie's Avatar

    Posts
    1,050 Posts
    Global Posts
    1,059 Global Posts
    Carrier
    SwampMonster V1.0!!!!!

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    Hoping it fixes SOMETHING...I'm still getting bootloops even after the last update.
  6. #6  

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    I updated this morning. Chrome has been the fastest browser for me, but has had lots of problems freezing. Since the update it's stable and fast. I'm happy.
  7. #7  

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    Downloading now...
  8. #8  

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    I did as well, but my keyboard seems to be problematic... currently investigating
  9. #9  

    Default

    Looks like it has fixed the Chrome freezing problem for me!

    Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
  10. #10  
    lyingfromyou's Avatar

    Posts
    293 Posts
    Global Posts
    295 Global Posts
    Carrier
    Liquid Smooth 4.2.2/Lean

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    got it too... nothing noticable, but glad too see its still supported seems how they release a new tablet every week!
  11. #11  
    orlanka's Avatar

    Posts
    260 Posts
    Global Posts
    261 Global Posts
    Carrier
    Atom on Nexus

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    9.2.1.27 Release Notes

    Fix Chrome browser and black screen issues
    Fix "Mobile Dock Battery saving mode" bug
    Fix movie playback hang issue
    Enhance MyLibrary and Vibe performance
    Enhance AppBackup stability
    Enhance Email stability
    Update translation for Settings

    Source
    Vito2000 likes this.
  12. #12  

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    Got this update about 2 days ago now, and thus far its actually been good for me. AB Space still freezes, but it doesn't crash as hard as it did on prior firmwares. From the sounds of things on other forums, though, this update isn't a fix-all for everyone, which sucks.
  13. #13  
    pheatton's Avatar

    Posts
    660 Posts
    Global Posts
    662 Global Posts
    Carrier
    Stock Rooted 4.0.4

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    Nice to know the Chrome hang issue wasnt just me!!
  14. #14  
    gmmech's Avatar

    Posts
    43 Posts
    Global Posts
    132 Global Posts

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    Quote Originally Posted by orlanka View Post
    9.2.1.27 Release Notes

    Fix Chrome browser and black screen issues
    Fix "Mobile Dock Battery saving mode" bug
    Fix movie playback hang issue
    Enhance MyLibrary and Vibe performance
    Enhance AppBackup stability
    Enhance Email stability
    Update translation for Settings

    Source
    "Enhance Email stability"

    Hope that means gmail app doesn't crash after reading two or three emails....
  15. #15  
    Principal Skinner's Avatar

    Posts
    114 Posts
    Global Posts
    197 Global Posts
    Carrier
    Stock

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    Did the update but still get the "android process has stopped" message from time to time. Still not fully stable and still some email quirks
  16. #16  
    Uncle Louie's Avatar

    Posts
    1,050 Posts
    Global Posts
    1,059 Global Posts
    Carrier
    SwampMonster V1.0!!!!!

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    I got it too. And shortly afterwords I got into yet another bootloop.
  17. #17  
    paulyb37's Avatar

    Posts
    85 Posts
    Global Posts
    86 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jon_stewart View Post
    I did as well, but my keyboard seems to be problematic... currently investigating
    My keyboard dock hasn't worked properly since upgrading to ics, gutted as I used it constantly. If anyone finds a solution please let me know!

    Sent from my GT-I9300 using Android Central Forums
  18. #18  

    Default Re: Did anyone else just receive an OTA firmware update?

    Since the update I have the following problems:

    Stock browser is laggy
    Touches don't register as well
    Stock keyboard is quirky

    Anyone else notice these problems?
  19. #19  

    Default

    Quote Originally Posted by paulyb37 View Post
    My keyboard dock hasn't worked properly since upgrading to ics, gutted as I used it constantly. If anyone finds a solution please let me know!

    Sent from my GT-I9300 using Android Central Forums
    What's not working on your keyboard dock? Mine is working flawlessly, but I have been one of the lucky ones who has not had any problems with ICS. When I got the ICS update I did 2 factory resets (just to be safe). I got one keyboard firmware update since I did the factory resets and my keyboard is still working well. I hate to have to suggest doing a factory reset, but my tf101 and the keyboard dock have been working flawlessly and doing a factory reset is the only thing I can attribute that to.
    ___________________________________________
    Sent from my Transformer
    Anon_Emus likes this.

Posting Permissions