1. mrwallyy's Avatar
    Hello all,

    My tablet is acting weird, this started today. Basically, it's connected to wifi, and when I bring up the browser, it works just fine. Then when I try apps, like Facebook or the Play Store, it says no connection. To make things weirder, it says the date is 12/31/1999 (Y2K anyone?!?!) and the time is off. What's the deal? Why is the browser working but not the apps?

    Thanks for your help
    11-08-2013 12:09 AM
  2. mrwallyy's Avatar
    Of course as soon as I post this, I go through the settings, and had to check "Automatic date & time using network provided time" under Date & Time, and everything goes back to normal. Sorry for the hassle!
    11-08-2013 12:12 AM
  3. jmarkey77's Avatar
    Lol

    Sent from my LG-D801 using AC Forums mobile app
    11-08-2013 03:44 AM
  4. Deegan's Avatar
    Good to know! Sometimes my tablet will mess up the date and time as well. I have to switch from automatic date and time to manual a lot.
    mrwallyy likes this.
    11-08-2013 02:57 PM

Similar Threads

  1. Linux Problem to connect to Wifi
    By remarbarquilla in forum Linux
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-2016, 02:21 PM
  2. anyone having a problem getting the new hangouts
    By lzelanka in forum Verizon Galaxy Note 2
    Replies: 5
    Last Post: 11-13-2013, 07:26 AM
  3. Photo Widget Problem
    By queenren in forum Google Nexus 5
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-2013, 07:31 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-07-2013, 04:08 PM
  5. problems with migrating data from nexus 4 to nexus 5
    By bastianman in forum Google Nexus 5
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2013, 03:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD