Results 1 to 8 of 8
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    PhyscoAssassinX's Avatar

    Posts
    203 Posts
    Global Posts
    208 Global Posts
    ROM
    Dev Alliance Sense 5.0

    Default nook adb still not popping up! =[

    ok ive been trying to get my nook to be recognized by adb for almost 3 hours already, My computer reads my nook as memory but adb doesnt find it
  2. #2  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,645 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    try this,,,unless there is something special about the nook http://forum.androidcentral.com/gene...quick-adb.html
    If i've made life easier buy me a Macchiato
  3. #3  
    bjordan's Avatar

    Posts
    292 Posts
    ROM
    Evo: CM7

    Default

    I'm having a hell of a time getting ADB to see my Nook Color as well. I've tried about everything I know to do.

    Running Ubuntu 10.04 trying to connect to the Honeycomb v4 preview ROM. I'm pretty conformable moving around Linux and a command terminal. I can connect to my Evo just fine. I've verified that debug mode is checked on the device, etc.

    I tried several walk throughs the last one being:



    I'd appreciate any advice or at least comfort at this point .. lol

    I'm about to try on Fedora 14 and see if I have any more luck there.
    Last edited by bjordan; 02-12-2011 at 04:53 PM.
  4. #4  
    bjordan's Avatar

    Posts
    292 Posts
    ROM
    Evo: CM7

    Default

    No luck on Fedora 14 either ...

    I'll keep digging in. :./
  5. #5  
    jd50's Avatar

    Posts
    5 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bjordan View Post
    No luck on Fedora 14 either ...

    I'll keep digging in. :./
    Any luck with this? I'm on Fedora 14 also.
  6. #6  
    avi
    avi is offline
    avi's Avatar

    Posts
    51 Posts

    Default

    okay, try this
  7. #7  
    jd50's Avatar

    Posts
    5 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by avi View Post
    okay, try this
    That's a nice tutorial but it's for windows.
  8. #8  

    Default

    in w7 64 bit what worked for me was to make sure usb debugging was checked on NC and then uninstall both entries under portable devices in device manager, then install the easy adb package then scan for changes in device manager. and it didn't stick after the first time, had to run the process above last night to make adb see my device again.

Posting Permissions

B