Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 1 of 1
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    uiil's Avatar

    Posts
    114 Posts
    Global Posts
    115 Global Posts

    Default All internet video dead since ICS : Update- fixed spontaneously

    Post ics no youtube vids will play, no embeded web vids in browser, and no motorola help app vids play.

    I only get a blank screen or embeded box with an endlessly buffering circle animation.

    I'm guessing ics fxbrd some little setting somewhere like it did to my email

    Real smooth update there moto/vzw

    Sent from my DROID BIONIC using Android Central Forums
    Update: immediately after after posting to AC, vids are now working- too weird... or maybe good juju from AC
    Last edited by uiil; 11-13-2012 at 01:08 AM.

Similar Threads

  1. HTC Evo 3d does not play internet video
    By Seafox420 in forum HTC EVO 3D
    Replies: 26
    Last Post: 10-29-2013, 02:40 PM
  2. Force all internet connections through wireless
    By Rorsch in forum HTC Desire HD
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2011, 03:36 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 01-03-2011, 11:37 AM
  4. DLNA/All-Share Video Formats
    By HeyBeerManTX in forum Sprint Epic 4G
    Replies: 5
    Last Post: 10-14-2010, 06:49 AM
  5. How-To: Control internet videos on the big screen from your couch
    By Kyle Gibb in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 07-14-2010, 01:59 PM

Posting Permissions