Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    cjmac97's Avatar

    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    31 Global Posts

    Default LED won't illuminate - PLEASE HELP

    I've had my RAZR M now for a couple of days and have not once seen the LED illuminate. I can't figure out if I'm doing something wrong or if I have a defective device. I've even tried using Light Flow Lite, but still can't get the LED to illuminate, not during charging or any other time. Please help. Thanks!
  2. #2  

    Default Re: LED won't illuminate - PLEASE HELP

    The screen has to be turned off for the LED to work. When you're in Light Flow and have a notification set up, click test, then hit the power button to turn off the screen. The LED should light up. (you also have to enable Light Flow under accessibility)

    Hope that helps
  3. #3  

    Default Re: LED won't illuminate - PLEASE HELP

    Quote Originally Posted by cjnyc View Post
    I've had my RAZR M now for a couple of days and have not once seen the LED illuminate. I can't figure out if I'm doing something wrong or if I have a defective device. I've even tried using Light Flow Lite, but still can't get the LED to illuminate, not during charging or any other time. Please help. Thanks!
    I read somewhere that there is a bug where if you choose to use Google backup when you were first setting up your phone, the led won't work. Solution was a factory reset and not choosing Google backup next time.
  4. #4  

    Default Re: LED won't illuminate - PLEASE HELP

    I've never used Google backup, so that could be the case. I know that when I was first trying to get the LED going, I, too, thought something was broken when I couldn't get it to light up. My old phone's LED worked while the screen was on, so I wasn't expecting it not to work the same.
  5. Thread Author  Thread Author    #5  
    cjmac97's Avatar

    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    31 Global Posts

    Default Re: LED won't illuminate - PLEASE HELP

    This must be the case, and also very frustrating that I know have to redo my phone if I want LED to work.

Similar Threads

  1. Samsung Exhibit 4G T-Mobile won't boot. Please HELP!!
    By Bad_dude in forum General Help and How To
    Replies: 8
    Last Post: 03-06-2013, 12:40 AM
  2. Apps won't install and email won't work. Please Help!
    By brycenull in forum HTC EVO 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-2012, 02:50 PM
  3. Installed wrong Voodoo version. Phone won't boot. Please help.
    By pharm2k in forum AT&T Captivate Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2011, 11:17 AM
  4. Bluetooth will pair but won't connect!! Please help.
    By nanllyn in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 0
    Last Post: 02-28-2011, 12:24 PM
  5. Please Help, won't boot after trying Froyo update
    By RedneckButlerBoy#AC in forum AT&T Captivate Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 15
    Last Post: 12-12-2010, 06:40 PM

Posting Permissions