04-29-2017 07:50 PM
93 1234
tools
  1. Jayden Nguyen's Avatar
    I hope this helps share with your friends
    10-12-2013 07:06 AM
  2. Ahmad Kassem1's Avatar
    thank you so much
    11-11-2013 11:21 PM
  3. pizza_pablo's Avatar
    I had the same problem last night, on 2 phones and 1 computer.
    Took about 10 minutes for it to come back. I figured it was a Google play server issue.

    Posted via Android Central App
    11-17-2013 01:05 PM
  4. Aviral Awasthi's Avatar
    I am having wifi still the play store saying no connection try again...why
    ?
    11-18-2013 04:24 AM
  5. Gayan Kasun's Avatar
    Thanks. it works for me
    11-20-2013 07:22 AM
  6. ShastaRedbanks's Avatar
    I am also in love
    12-11-2013 08:58 AM
  7. JJJMan75's Avatar
    I tried to delete the hosts file, but it says its a read-only file system.
    12-13-2013 08:55 PM
  8. mrsmumbles's Avatar
    You could try

    Settings
    Manage Apps
    Reset App Preferences

    There's another thing to try but I saved it in my other phone which is charging right now.

    Sent from my LG870 via Tapatalk 2
    Hafxa Shaikh and TheCyberdude like this.
    12-16-2013 12:23 AM
  9. hanniel2's Avatar
    wow this man is a genius... thank bro your my savior anyway..
    12-17-2013 02:15 AM
  10. mrsmumbles's Avatar
    Glad it worked!

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
    12-20-2013 02:28 PM
  11. aadipk's Avatar
    I manually updated my s3 with android 4.3 (Open Europe Test Firmware), after installing when i tried to make google account via wifi it said "no connection to server", however browsing was good and problem was only with google play, then i tried many things to resolve this issue,

    - I Disabled my wifi and moved to 3g (i was surprised that google play was working well with 3g)
    - Then i checked my router settings (and changed DHCP server to static) (Problem didnt solved)
    - Then i cleared the cache, factory reset, restricted background data (But problem remained same)
    - Then just for checking I enabled / disabled "flight mode" after that I deactivated / activated "data network mode"
    - And i here i go, i got success.

    Google play is working fine with wifi and 3g as well.

    Hope it will help the needy

    Muhammad Adnan
    12-21-2013 06:23 AM
  12. KennyTSV's Avatar
    - I Disabled my wifi and moved to 3g (i was surprised that google play was working well with 3g)
    - Then i checked my router settings (and changed DHCP server to static) (Problem didnt solved)
    - Then i cleared the cache, factory reset, restricted background data (But problem remained same)
    - Then just for checking I enabled / disabled "flight mode" after that I deactivated / activated "data network mode"
    - And i here i go, i got success.
    I just tried exactly what you mentioned Muhammad, and this definitely worked for me. I went through your procedure - disabled and then re-enabled flight mode, followed by disabling and re-enabling 'data network mode'. And the issue was immediately gone.

    Next time, if I get this issue again, I'll see what happens if I leave the flight-mode thing alone, and only just disable and re-enable the 'data network mode'. But this time, I followed your method precisely - and it worked. Was surprised about that. I have no idea about the cause of the original problem with the 'no connection' for google play. These are the sorts of things that really aggravate users. It shouldn't happen.

    Anyway, thanks Muhammad. Nice work in coming up with this particular method to sort out the 'no connection' issue.
    nivedita1 likes this.
    12-24-2013 04:52 PM
  13. Streaky10001's Avatar
    To everyone having problems connecting to google services, I strongly suggest that you check that the time and date set on your device is correct, I spent about four hours today trying to solve this problem on my tab 3 and as soon as I reset the date and time (the battery ran out on me and the time reset to a default) everything worked fine again.
    12-25-2013 03:05 PM
  14. skennelly's Avatar
    To everyone having problems connecting to google services, I strongly suggest that you check that the time and date set on your device is correct, I spent about four hours today trying to solve this problem on my tab 3 and as soon as I reset the date and time (the battery ran out on me and the time reset to a default) everything worked fine again.
    I think many of us (including myself) are not having issues with the date and time.
    01-02-2014 02:53 PM
  15. Toby Chew's Avatar
    I get this same thing but I know what the problem is its google plays servers I have to delete a line in hosts file to get google play to work. But can't download certain apps because it says market is outdated
    01-04-2014 03:42 PM
  16. Jaime Suero's Avatar
    "You have to go and delete the hosts file under /system/etc" alecawa
    Thanks a lot, your video worked perfect.
    I used root browser to complete this action, but you can also use ES file explorer
    01-06-2014 03:25 PM
  17. biozcw's Avatar
    Hey guys I just figured out by myself what causes this annoying "google play no conncetion" on my google nexus 5!

    It has something to do with the "ad blocker" app I installed way back and uninstalled recently. As for unrooted devices the app need to set up a proxy (long pressing the connected network ==> modify network ==> show advanced option ==> proxy) for its function. As such when the app is uninstalled, the proxy setting is still being remembered by the phone, and that causes the problem.

    Simply delete the proxy settings on the selected network (aka don't use proxy), and it will work out.
    02-21-2014 08:05 AM
  18. Nick_73's Avatar
    If you have an Ad Block app such as AdAway, try updating the host file. Mine was not fully downloaded and it was preventing my use of Google Play and receiving notifications

    Sent from my SPH-L300 using Tapatalk
    02-23-2014 07:41 PM
  19. abbas90's Avatar
    (1)Formet the android device
    (2)when signing in gmail or google account notice a statement below the enter password field

    Eg :-

    [1st line](Enter email)
    [2nd line](Enter password)
    [Last line with a TICKE BOX](Sync the data.......(statement may vary from device to device , but very less to no chance))

    (3)as i mentioned notice the third line sentence and read it
    (4)if it says something about sync things then
    (5)there should be an already ticked box at the start of these terms and conditions( yes ! They r some kind of terms and conditions)
    (6) untick the box (meaning , tap the box nd the tick will disapear , but if the tick does not disapear then try to make it disappear )
    (7) once it is unticked ( no tick in box) then
    (8) sign in
    (9) if your problem still continues then
    (10) ' my problems gone brotha , i cant help ya'
    (11) sorry if i was rude in statement(10)
    (12) repeat the whole process 3 timea and see if u get some luck
    (13) and last but not least make sure u have the date,day, time (accurate within hours) correctly set in your android device

    Thankyou if u read my over-explained solution to a not so very explainable ptoblem.
    03-19-2014 01:55 PM
  20. benster03's Avatar
    My lg Optimus g says the connection timed out and will connect only through the search to anything but music...
    I am getting annoyed it has been a couple of weeks this has been a problem and tried cache deleting account time is automatic everything pretty much.
    Help!?!
    03-20-2014 01:25 PM
  21. Wuraola Rukayat's Avatar
    My Google play just started this connection time out problem with my data on.and am able to browse.pls fix
    03-22-2014 07:00 AM
  22. Arsa Achong's Avatar
    thanks man .. it's works to my GT-N7100
    just delete the file named "host" in system/etc
    03-24-2014 01:32 PM
  23. zoilo herrera's Avatar
    i thank you i now access the playstore!!!
    mrsmumbles likes this.
    03-31-2014 09:17 PM
  24. Nick_73's Avatar
    thanks man .. it's works to my GT-N7100
    just delete the file named "host" in system/etc
    Well don't delete the host file. If you have a custom one, revert back to the stock host file.

    Sent from my SPH-L300 using Tapatalk
    04-13-2014 10:26 AM
  25. Nicholas Prebble's Avatar
    thank you so much
    05-20-2014 07:16 PM
93 1234

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-31-2017, 08:28 AM
  2. I have a voicemail, says there's no voicemail number.
    By iReaperrr in forum AT&T Inspire 4G
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2014, 01:41 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 02-08-2013, 04:50 PM
  4. why does mine say there is no update?
    By dchorseshoe in forum ASUS EeePad Transformer Prime
    Replies: 7
    Last Post: 01-12-2012, 01:26 PM
  5. 4G Says "Connected" but there's no data
    By zeravla531 in forum Sprint Epic 4G
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2010, 09:31 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD