1. rsolti13's Avatar
    ONLY when using the chrome browser I am seeing diagonal white/black lines on the screen. I can't imagine this is normal, anyone else have this issue? I installed Firefox and it isn't there, but I far prefer Chrome. Should I exchange for a new one? It doesn't matter what color the background of the web page, the lines always show

    Diagonal lines in Chrome browser-screenshot_2012-11-16-11-58-21.png
    11-16-2012 10:58 AM
  2. bblaze's Avatar
    Dumb question but have you tried reinstalling it? Clearing the data/cache? Could be a bad install or have some corrupt data.

    Sent from my Samsung Proclaim using the AC forums app.
    11-16-2012 11:05 AM
  3. Iggymart's Avatar
    It has to be an issue with chrome and not your device. If the lines are ONLY present when using chrome, your phone should be fine. Do as bblaze has asked and hopefully that will resolve your issue. Good luck.
    11-16-2012 11:15 AM
  4. rsolti13's Avatar
    Dumb question but have you tried reinstalling it? Clearing the data/cache? Could be a bad install or have some corrupt data.

    Sent from my Samsung Proclaim using the AC forums app.
    I have cleared cache and reinstalled, same issue
    11-16-2012 11:15 AM
  5. Iggymart's Avatar
    I have cleared cache and reinstalled, same issue
    That is strange, how it ONLY does it in chrome. If you go to Verizon, the first thing they will do is ask if you've restored it to factory settings. You may want to try that. Please note you will lose all your apps and will have to redownload.
    11-16-2012 11:18 AM
  6. Eclipse2K's Avatar
    That is strange, how it ONLY does it in chrome. If you go to Verizon, the first thing they will do is ask if you've restored it to factory settings. You may want to try that. Please note you will lose all your apps and will have to redownload.
    My Verizon store said I had to restore factory settings in their presence. If it acted up beyond that than they will replace it but this was a network issue. You can easily reset it and of it fails, ask for a new one. Only Chrome or not, mine doesn't do this so it's not normal.

    Sent from my DROID RAZR MAXX HD using Tapatalk 2
    11-17-2012 10:57 AM
  7. recDNA's Avatar
    Mine does same thing in Chrome. I seriously doubt this is a hardware issue.
    11-21-2012 11:05 AM

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 11-09-2012, 03:57 AM
  2. How to sync local bookmarks in default browser with Chrome?
    By yabiman in forum AT&T Galaxy S III
    Replies: 0
    Last Post: 11-01-2012, 02:45 PM
  3. Lost bookmarks icons in chrome browser. Help
    By tweake23 in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-2012, 03:41 PM
  4. Viewing embedded quicktime videos in Chrome browser
    By jay30777 in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2012, 02:16 PM
  5. Laggy scrolling in Chrome browser?
    By slide83 in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 9
    Last Post: 07-11-2012, 03:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD