1. renwoman's Avatar
    I just returned from being oversees where after using Verizon's very confusing instructions I was able to disable all my data on my phone and only use wifi hot spots throughout the trip (to avoid huge charges). Now I'm back in the States so I turned on all my data again...except it won't go back on. Here's the issue: 1. on my main status bar it shows the signal bars in white, but no 3G or 4G signal. When I look on the detail status screen the signal bars are in red with no 3G or 4G signal being shown. 2. I can send and receive calls and texts, but I cannot use my google browser, use my email, or use facebook (they all give me the error message that I am not connected and to make sure that my 'Mobile Data' is turned on. 3. Everything is turned on that should be turned on and I have done a power cycle several times.
    I really hate to take it into the Verizon store (they're not very nice), but I'm at wits end as to what I'm missing (I think it might be something simple, but I can't think of what). Any clues as to where I should look?
    08-26-2014 02:05 AM
  2. kmf1's Avatar
    By chance did you pull your sim card?
    08-26-2014 07:02 PM

Similar Threads

  1. Can't update Google Play Services
    By Acantha in forum Moto G (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 12-15-2016, 12:28 PM
  2. I can't add new account in gmail
    By annekcr in forum Samsung Galaxy Ace
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2014, 02:00 AM
  3. confused on tablet
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2014, 01:06 AM
  4. Good cloud back up?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2014, 01:03 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-25-2014, 11:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD