06-30-2012 05:24 PM
62 123
tools
  1. isaacdibb1095's Avatar
    Finally Downloading ICS!!!

    Sent from my DROID RAZR using Android Central Forums
    06-30-2012 01:27 AM
  2. Froalskiner#WN's Avatar
    Hmmm. I can't install Chrome.

    EDIT: A reboot fixed that
    06-30-2012 01:34 AM
  3. crjones11's Avatar
    It failed on me the first time. Factory reset and downloading again, we shall see.
    06-30-2012 01:45 AM
  4. rjsquiresjr's Avatar
    Same here in Spartanburg, SC... Hooo Rah!

    Sent from my DROID RAZR using Android Central Forums
    06-30-2012 01:52 AM
  5. mrcraft2u's Avatar
    I keep getting it can't validate the download.... Grrrrr! And no... I'm not rooted.

    Sent from my DROID RAZR using Android Central Forums
    06-30-2012 01:55 AM
  6. crjones11's Avatar
    I got the same thing, and wasn't rooted either. Factory re-set and I'm now up and running...
    06-30-2012 02:09 AM
  7. isaacdibb1095's Avatar
    I'm at 69% ;p

    Sent from my DROID RAZR using Android Central Forums
    06-30-2012 02:18 AM
  8. kamax's Avatar
    I got that HTC LTE app to switch to 3G. I can say ive been messing with ICS for a few hours and its smooth. Only thing I dont like is the screen is pretty dark and have to up brightness quite a bit. Otherwise, I feel it was worth the wait.
    06-30-2012 02:19 AM
  9. cdicesare2002's Avatar
    Just finished my download...so far I'm liking the update

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Tapatalk 2
    06-30-2012 02:22 AM
  10. vbrobert's Avatar
    I got the download, installed the update and rebooted. Now my phone is stuck at the red diamond. It will not go past this point (40+ minutes). Any ideas? I really don't want to have to do a factory reset.
    06-30-2012 02:42 AM
  11. electriclineman's Avatar
    I manually checked for ICS ONE second ago & it is now downloading.. About damn time

    Sent from my DROID RAZR using Android Central Forums
    06-30-2012 02:43 AM
  12. cdf3's Avatar
    That's a shame! A reset should set you right though, but keep us updated.

    Is anyone else that is pulling the update experiencing this?
    It's working fine after a factory reset. Not sure if I had an app or two that was messing things up. I also deleted all of the data folders that the previous OS wrote on my SDcard, so that ICS could write its own file structure.


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    06-30-2012 05:24 PM
62 123
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD