Results 1 to 20 of 20
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    T-Rob's Avatar

    Posts
    135 Posts
    Global Posts
    259 Global Posts

    Default I'm stumped....

    So, I downloaded an update for PdaNet+ ...no real big deal. When I went into it for the first time after the d/l, it told me that I had to set a PIN, PATTERN or PASSWORD for screen lock. I did so, thinking that I'll change it back, but now I lost my ability to use "None, Slide and Face Unlock" under the screen lock options. I uninstalled PdaNet+ and that didn't bring it back. Any ideas? I can see that under each of them, it says: Disabled by administrator, encryption policy or credential storage". Can't figure out how to re-enable it. Any ideas??

    Thanks!
  2. #2  

    Default Re: I'm stumped....

    Same boat. I emailed them. I'll let you know what they say.
  3. #3  
    MrHost's Avatar

    Posts
    395 Posts
    ROM
    Gingerbread

    Default Re: I'm stumped....

    Goto settings - security & screen lock - device administrators

    There is one created from foxfi I bet. You will need to remove it. Then your options will open back up. To remove click it and select deactivate.

    Let me know if this works for sure though.

    Sent from my Xoom using Android Central Forums
  4. Thread Author  Thread Author    #4  
    T-Rob's Avatar

    Posts
    135 Posts
    Global Posts
    259 Global Posts

    Default Re: I'm stumped....

    Yeah, I already checked that...I have one for Motorola Device Policy and one for Switch Pro.

    Thanks,
    Chief
  5. #5  

    Default Re: I'm stumped....

    No dice here either. Email them. Maybe if they get enough complaints, they'll do something about it.
  6. #6  

    Default Re: I'm stumped....

    Hey guys, having the same issue on my DNA. I fixed mine by doing this: go to Settings>Security>Clear Credentials (under the credential storage menu).
    Thanked by 4:
  7. #7  

    Default Re: I'm stumped....

    Worked for me. Thanks.
  8. Thread Author  Thread Author    #8  
    T-Rob's Avatar

    Posts
    135 Posts
    Global Posts
    259 Global Posts

    Default Re: I'm stumped....

    Quote Originally Posted by ripewithdecay View Post
    Hey guys, having the same issue on my DNA. I fixed mine by doing this: go to Settings>Security>Clear Credentials (under the credential storage menu).
    Dude,
    You rock! Worked for me.

    Thanks,
    Chief
  9. #9  

    Default Re: I'm stumped....

    I see where to clear the setting, just wondering if I do that without removing foxfi will it still work. Not sure if its a big enough pain yet to uninstall, just gathering info.

    Sent from my GT-N8013 using Android Central Forums
  10. Thread Author  Thread Author    #10  
    T-Rob's Avatar

    Posts
    135 Posts
    Global Posts
    259 Global Posts

    Default Re: I'm stumped....

    Quote Originally Posted by scotthadkins View Post
    I see where to clear the setting, just wondering if I do that without removing foxfi will it still work. Not sure if its a big enough pain yet to uninstall, just gathering info.

    Sent from my GT-N8013 using Android Central Forums
    It will, but it asks you to reinstall the certificate. LOL

    Thanks,
    Chief
  11. #11  

    Default Re: I'm stumped....

    Glad it worked for you guys too!
  12. Thread Author  Thread Author    #12  
    T-Rob's Avatar

    Posts
    135 Posts
    Global Posts
    259 Global Posts

    Default Re: I'm stumped....

    Forgot to say....if you are rooted, you can go into your phone using SQLite and change the "entitlement" setting to 0, which will allow your Hotspot to work...meaning, you don't need FoxFi.


    ATW,
    Chief
  13. #13  

    Default Re: I'm stumped....

    Question, did you delete all of the certifications or just the one for Foxfi? I deleted the one for Foxfi and it still doesn't work for me.. :/
  14. Thread Author  Thread Author    #14  
    T-Rob's Avatar

    Posts
    135 Posts
    Global Posts
    259 Global Posts

    Default Re: I'm stumped....

    Delete all of them.
  15. #15  

    Default Re: I'm stumped....

    Thanks!!
  16. #16  

    Default Re: I'm stumped....

    If your not rooted then try a factory reset/restore.
    T.
    Ambassador @ iMore
  17. #17  

    Default Re: I'm stumped....

    Did you clear all of the menu on it ? Thats how it work ? I have the same issue here.
  18. #18  

    Default Re: I'm stumped....

    Ripewithdecay wrote:
    Hey guys, having the same issue on my DNA. I fixed mine by doing this: go to Settings>Security>Clear Credentials (under the credential storage menu).



    Whew!!!!! Thanks for that! Worked for me!
  19. #19  

    Default Re: I'm stumped....

    Quote Originally Posted by ripewithdecay View Post
    Hey guys, having the same issue on my DNA. I fixed mine by doing this: go to Settings>Security>Clear Credentials (under the credential storage menu).
    This is not a solution, if you have a VPN connections set up, or anything else that requires a credential, it will be erased!

    The only working solution I found after searching a lot on forums is to miss the password 3 times (or 5), click forgot password, enter your google account settings and then you'll be sent to the lockscreen security again. Note that "slide" or "none" will still be grayed out, but don't worry, just press back and you will be fine.
  20. #20  

    Default Re: I'm stumped....

    Perfect! Thanks!

Similar Threads

  1. Need help from the professionals. Stumped!
    By aquaholik in forum Epic 4G Touch Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2011, 05:02 PM
  2. Superuser force closing - almost completely stumped.
    By pnoozi in forum Thunderbolt Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 10-20-2011, 05:02 PM
  3. sean stumpe
    By seanstumpe in forum Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 05-24-2011, 12:24 PM
  4. A little stumped
    By jack22182 in forum Verizon Fascinate Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 02-13-2011, 04:25 PM
  5. O I'm stumped
    By dannyseed in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 1
    Last Post: 09-29-2010, 07:13 PM

Posting Permissions

B