1. Fletchand's Avatar
    When my phone is in the Moto Car Dock I am experiencing two problems:

    1) When I press my BT Headset to voice dial, the computer voice "say a command" is very faint and distorted. Works fine out of the dock though?? Using a Jawbone Icon if that makes a difference.

    2) When I push the "Calling" icon it flashes but stays on that screen. I did set the custom button to dialer to make sure it works and it does. Any ideas?

    Any and all help is appreciated. Thanks.

    -Fletch&
    08-03-2010 09:34 AM
  2. garylet's Avatar
    #1 Turn up "media volume" and you'll hear the lady say "Say a command..."
    08-03-2010 10:13 AM
  3. SamMyers's Avatar
    I've been having the same issue with the "faint" Say-A-Command. However, it is only intermittent.

    Also, I find that, at times, even though my bluetooth shows connected, it's actually using speaker phone. This is a total pain in the rear. I usually have to turn off both my Jawbone Icon, and the bluetooth on the phone, then turn them all back on. Sometimes it will repeat this, in which case I do it all over again.

    Quite annoying!
    08-03-2010 10:19 AM
  4. dvader's Avatar
    yeah i have intermittent issues with that as well. I have not figured out the pattern.
    08-03-2010 12:33 PM
  5. Fletchand's Avatar
    Seemed to work better on the way home tonight. Very strange.

    Anyone have any ideas on problem #2, is there a way to re-install that app?

    Thanks,

    Fletch&
    08-03-2010 08:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD