Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 11 of 11
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Samsung Cradle for the Epic 4G

    So, has anyone been able to get the line output to work on the cradle? I am currently using the Sprint Android 2.2 update that came out on the week of Feb 22, 2011. It sucks to have bought this stupid thing and not have the line output to work. What a rip off! Just one more thing to add to the "Why I'll never get a Samsung phone again. Just go with THC or Motorola." Frustrated. Does it even work with any of the custom roms? Anyone? Anything?
  2. #2  
    hybrid85's Avatar

    Posts
    59 Posts
    Global Posts
    60 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cerobles1 View Post
    Just one more thing to add to the "Why I'll never get a Samsung phone again. Just go with THC or Motorola."
    You might get a little high with THC, maybe you mean HTC?
    Thanked by:
    jmuru 
  3. #3  
    btgoodlin's Avatar

    Posts
    52 Posts
    Global Posts
    55 Global Posts
    ROM
    Bonsai 4.1.3

    Default

    I can't get my line out to work. Browsing the forums for an answer/fix.
  4. #4  

    Default

    I believe you need to get the Samsung Car Home or Samsung Desk Home apps from the market for that to work.
  5. #5  
    HAAS599's Avatar

    Posts
    381 Posts
    Global Posts
    382 Global Posts
    ROM
    Paranoid Android

    Default

    Check out post number #108 here ---> http://forum.xda-developers.com/show...831427&page=11

    It is an app that will automatically redirect the audio to USB when the phone is docked. I tested it and it works great. You can use any car dock app you like and get USB audio out.
  6. #6  
    heresy_fnord's Avatar

    Posts
    55 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts
    ROM
    Stock Jelly Bean

    Default

    If you are running EB13 (Froyo) then the Audio out works fine. You just have to hit the little blue speaker icon in the upper right and that redirects your audio between your phone speaker and your audio port (to your car aux jack I assume).

    *EDIT* Also for EC05 which is the newer Froyo version.
    Ham!
  7. #7  
    TheCrazy88's Avatar

    Posts
    130 Posts
    Global Posts
    218 Global Posts
    ROM
    Stock

    Default

    Quote Originally Posted by heresy_fnord View Post
    If you are running EB13 (Froyo) then the Audio out works fine. You just have to hit the little blue speaker icon in the upper right and that redirects your audio between your phone speaker and your audio port (to your car aux jack I assume).

    *EDIT* Also for EC05 which is the newer Froyo version.
    Well thats good news. I have two of them on there way and should get here today.
  8. #8  
    TheCrazy88's Avatar

    Posts
    130 Posts
    Global Posts
    218 Global Posts
    ROM
    Stock

    Default

    Ok I got the docks in and I have been playing around with it for a wile and it seems to work great. I have had the volume problem but it not a big deal it only seems to happen when I mess with the phone a lot but normal swips and touches it seem like a good product.
  9. #9  
    heresy_fnord's Avatar

    Posts
    55 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts
    ROM
    Stock Jelly Bean

    Default

    Quote Originally Posted by TheCrazy88 View Post
    Ok I got the docks in and I have been playing around with it for a wile and it seems to work great. I have had the volume problem but it not a big deal it only seems to happen when I mess with the phone a lot but normal swips and touches it seem like a good product.
    What volume problem is that? In my car on occasion, mine is muted and I have to go and hit the speaker icon and switch it between the phone speaker and then back to the audio port again. Is that what you are talking about?
    Ham!
  10. #10  
    TheCrazy88's Avatar

    Posts
    130 Posts
    Global Posts
    218 Global Posts
    ROM
    Stock

    Default

    Quote Originally Posted by heresy_fnord View Post
    What volume problem is that? In my car on occasion, mine is muted and I have to go and hit the speaker icon and switch it between the phone speaker and then back to the audio port again. Is that what you are talking about?
    No I was talking about the volume button being pressed wile in the desk dock.
  11. #11  
    heresy_fnord's Avatar

    Posts
    55 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts
    ROM
    Stock Jelly Bean

    Default

    Quote Originally Posted by TheCrazy88 View Post
    No I was talking about the volume button being pressed wile in the desk dock.
    Oh ok, you mean the home dock? I haven't yet had that issue but I have seen others report it.
    Ham!

Posting Permissions