Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    SpartRo's Avatar

    Posts
    6 Posts
    Global Posts
    7 Global Posts

    Unhappy Bluetooth Headphones and the EVO

    My Motorola S9-HDs that I originally got for my Pre work great with the EVO

    Except.....

    With the Pre, the headphone controls (Play/Pause, next, back etc) worked with whatever audio was playing. If I try to pause a playing Podcast in BeyondPod, Winamp starts playing. I have a hardtime believing the Pre (which seems so Bootleg in many ways compared to FroYo) doesn't have a solution for this, but my Google Fu has yet to reveal it to me. Any suggestions?
  2. #2  
    Rangie's Avatar

    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts

    Default

    I have the original s9's and the controls work with Dogcatcher.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    SpartRo's Avatar

    Posts
    6 Posts
    Global Posts
    7 Global Posts

    Default Thanx

    I'll check in the Beyond pod settings and see if I can find something then.
  4. #4  
    Ronald's Avatar

    Posts
    72 Posts
    Global Posts
    88 Global Posts
    ROM
    Synergy RC2

    Default

    The same thing is happening with me. If I an listening to music (using the stock player) and I hit the advance or rewind button, then Google Listen begins playing a podcast underneath the music (and vis-a-versa).

    Also, each time I go to use the S9-HD I have to type in the passkey. The Settings => Wireless & networks => Bluetooth settings shows that the "S9-HD" is paired.
    Motorola StarTAC and Palm Vx => Treo 300 => Treo 600 => Treo 650 => Treo 700p => Treo 727.5p => Evo 4g (Synergy RLS 1-regular + DTA2SD)

Tags for this Thread

Posting Permissions

B