07-08-2014 01:46 PM
74 123
tools
  1. codysanbor's Avatar
    The other day as in October 1st both my iphone and my nexus 7 will not play videos on my home WIFI.
    on 3g my phone plays and my laptop on wifi perfectly fine.

    any help will be greatly appreciated
    10-04-2012 09:08 PM
  2. codysanbor's Avatar
    Please I'm going crazy
    10-04-2012 09:21 PM
  3. B. Diddy's Avatar
    Try rebooting your router--i.e., unplug it and plug it back in again.

    - - - Updated - - -

    Is everything else over Wifi working correctly on your Nexus 7 and iPhone?
    10-04-2012 10:48 PM
  4. codysanbor's Avatar
    Everything that I know of is working completely fine. I've even reset the settings changed the name and password settings from up to 145mb to 300 and nothing.

    But laptop is fine. Nexus will no play google movie either. But will play other videos off web
    10-05-2012 04:26 AM
  5. cja1782's Avatar
    I'm having the exact problem. It seems to be only the YouTube mobile site that won't play videos on both my mobile browser and the YouTube app. It doesn't work on my HTC one x, my wifes Iphone, and ipad etc. One work around is if your mobile browser has the option to view site as a desktop site then the videos will load but that basically requires flash enabled device or a flash browser. Hope this helps.
    10-05-2012 05:57 AM
  6. codysanbor's Avatar
    I'm having the exact problem. It seems to be only the YouTube mobile site that won't play videos on both my mobile browser and the YouTube app. It doesn't work on my HTC one x, my wifes Iphone, and ipad etc. One work around is if your mobile browser has the option to view site as a desktop site then the videos will load but that basically requires flash enabled device or a flash browser. Hope this helps.
    Really thank god some one else is having issues and not just me. When did it start for you?
    10-05-2012 06:24 AM
  7. codysanbor's Avatar
    Any others with input??
    10-05-2012 01:43 PM
  8. ShawnPaulN's Avatar
    Same problem here on my Nexus 7 with YouTube and HBO Go. Both apps run fine on my OneX. Both connected to the same network.
    10-05-2012 02:16 PM
  9. codysanbor's Avatar
    Same problem here on my Nexus 7 with YouTube and HBO Go. Both apps run fine on my OneX. Both connected to the same network.
    It's crazy and makes me furious.. Even my iphone though lol
    10-05-2012 03:03 PM
  10. mscfl's Avatar
    I've been having the same problem since around the 1st also. It worked fine before this past weekend on my LG Viper, old LG Optimus. My wife's android phone is doing the same thing. Like cja said, I can play videos through the desktop Youtube site on my phone connected to the same Wifi. Everything works fine on 3g. Friggin annoying.

    Any chance we all have the same ISP? I'm in northeast florida on DSL through a company called Nefcom.
    10-05-2012 03:15 PM
  11. codysanbor's Avatar
    I am through Metrocast in westmoreland va.
    10-05-2012 03:22 PM
  12. codysanbor's Avatar
    I use youtube nonstop 2gb in 3 days of my nexus 7 lmao now nothing come on
    10-05-2012 03:23 PM
  13. codysanbor's Avatar
    10-05-2012 03:24 PM
  14. ShawnPaulN's Avatar
    Now realizing that local movies (not streamed) are not playing either so it's not a network issue.
    10-05-2012 03:28 PM
  15. codysanbor's Avatar
    My videos I've downloaded work. I haven't checked yet but I will when I get home in a hour. My google movies do not either
    10-05-2012 04:24 PM
  16. ShawnPaulN's Avatar
    Now resolved. I called Google support (855-83-NEXUS). I was instructed to uninstall & re-install Google Movies & TV. This fixed issues for HBO Go, YouTube, & Google Movies.
    10-05-2012 04:59 PM
  17. codysanbor's Avatar
    Really??! I must tru
    10-05-2012 05:13 PM
  18. mscfl's Avatar
    I can't uninstall that app...Any luck on your end?
    10-05-2012 07:03 PM
  19. codysanbor's Avatar
    I can't uninstall that app...Any luck on your end?
    Didn't work. Called and spoke with them for 30min. And nothin
    10-05-2012 07:08 PM
  20. estan0223's Avatar
    I'm having the same problem. Any clue if I need to reinstall Google Movies across all my devices??

    I too have been having this problem for days but only at home. On mobile or at the office it works fine. This is really aggravating.
    10-05-2012 07:08 PM
  21. mscfl's Avatar
    estan, so it works on wifi at your office? That's the only thing I haven't done is try another wifi connection...This is friggin annoying the hell out of me...The go to answer I'm getting is that it's something on my router, well nothing has been changed and it worked up until this week. Maybe it's an issue with Youtube's mobile app and site (they don't seem very easy to contact). I can still use the desktop site through my phone on wifi and they play fine. Sprint tried to get me to reset my phone, not going through all of that.
    10-05-2012 07:19 PM
  22. estan0223's Avatar
    I have been messing with my router, I wiped my phone, flashed another rom, did all kinds of things and am still stuck Everyone in my house has at least one android device and none of the youtube apps work, neither does the mobile site. We've got a Nexus 7, Galaxy Nexus, 2 Samsung Galaxy players and a rooted Nook Tablet running Android apps. I can't get anything to work and its puzzling me why it only happens in my house.
    10-05-2012 07:26 PM
  23. mscfl's Avatar
    Same here. Checked wife's android phone and it's doing the same thing. If it were at least specific to an ISP it would make sense. Somehow it has to be a youtube issue.
    10-05-2012 07:28 PM
  24. codysanbor's Avatar
    My iphone won't play either but at sheetz it worked lol wtf
    10-05-2012 08:12 PM
  25. ShawnPaulN's Avatar
    Try using the mobile YouTube site (m.youtube.com) from your desk/laptop. What happens?
    10-05-2012 10:33 PM
74 123

Similar Threads

  1. Need some help, ROM Manager not working right
    By grazamataz in forum T-Mobile Vibrant Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2011, 07:42 AM
  2. Need some help, ROM Manager not working right
    By grazamataz in forum T-Mobile Vibrant
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2011, 07:42 AM
  3. Youtube not working on 3g (only on wifi)
    By Peter_bchs in forum HTC EVO 4G
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2011, 11:49 PM
  4. Bluetooth and youtube not working on ANY custom rom
    By samirv79 in forum Epic 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 03-24-2011, 05:21 AM
  5. D2 wifi disaster - need help asap!!!
    By Rev2010 in forum Motorola Droid 2
    Replies: 8
    Last Post: 12-09-2010, 09:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD