1. honex97's Avatar
    So I find this really odd I was watching a YouTube video and using my Bluetooth headphones and the video was playing just fine well then I switched it HQ and it only plays in the left ear then I switch it back off HQ and it played in both ears again. Anyone else every experienced this or heard of this?

    This is the video try it out and see if its just my phone or Bluetooth

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    12-06-2012 02:09 PM
  2. still1's Avatar
    its the problem with the video. There is no sound on the right.

    no problem with your phone or blutooth
    honex97 likes this.
    12-07-2012 10:00 AM
  3. honex97's Avatar
    its the problem with the video. There is no sound on the right.

    no problem with your phone or blutooth
    Hey thanks for checking that out for me

    Sent from my Galaxy Nexus using Android Central Forums
    12-08-2012 08:18 AM

Similar Threads

  1. Playing long youtube videos causes reboot in CM9
    By donavan in forum AT&T LG Phoenix/Thrive
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-2012, 09:09 AM
  2. Miss the ability to play youtube videos in the app
    By Brandito in forum HTC EVO 4G LTE
    Replies: 16
    Last Post: 06-23-2012, 07:33 AM
  3. youtube videos play choppy
    By z71kris in forum Verizon HTC Thunderbolt
    Replies: 4
    Last Post: 09-20-2011, 10:05 AM
  4. Music player only shows 100 songs in "Now Playing"?
    By jimbl in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 4
    Last Post: 10-04-2010, 08:19 AM
  5. playing youtube videos in browser?
    By gabe3 in forum HTC Hero
    Replies: 1
    Last Post: 11-16-2009, 03:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD