1. iraklis1's Avatar
    I download from google play a programm called AParted to format my SD card. I run the programm, SD card is not formated but instead I think the telephone is formated itself. Now is completely hard bricked, no flash at all, no charging, not hard reset and the most important the computer does not recognized it. When I plugged it with the USB caple, I received the message "unknown USB device". If I manage my computer to recognize the telephone, I can do something by myself using the flash tool. Please help me.
    01-11-2014 09:12 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    I download from google play a programm called AParted to format my SD card. I run the programm, SD card is not formated but instead I think the telephone is formated itself. Now is completely hard bricked, no flash at all, no charging, not hard reset and the most important the computer does not recognized it. When I plugged it with the USB caple, I received the message "unknown USB device". If I manage my computer to recognize the telephone, I can do something by myself using the flash tool. Please help me.
    Is there anyway the flash tool can reflash a stock ROM? Might you be able to find it and download it off the internet?
    01-11-2014 10:00 AM
  3. iraklis1's Avatar
    No the flash tool not recognize my z1.If my phone can go to the flash mode dont be hard brick
    01-11-2014 10:12 AM
  4. Golfdriver97's Avatar
    No the flash tool not recognize my z1.If my phone can go to the flash mode dont be hard brick
    Unfortunately I am not familiar with Sony devices. The only other thing I can suggest is try update the PC drivers, change USB ports, or try different cables.

    Sent from my Nexus 5 using AC Forums mobile app
    01-11-2014 10:40 AM
  5. iraklis1's Avatar
    i do all of that nothing.thanks anyway
    01-11-2014 11:03 AM
  6. Golfdriver97's Avatar
    Sorry I couldn't be able to help more.

    Sent from my Nexus 5 using AC Forums mobile app
    01-11-2014 02:26 PM
  7. iraklis1's Avatar
    O.K. i make litle procress now the flash tool can recognize my z1 but says divace connected with usb debugging of.Still i cant go to flash mode and the telefon is not vibrate with force shutdown
    01-11-2014 04:47 PM
  8. meni men's Avatar
    can u tell me how u managed to recognize flashtool now because i have the same problem like urs ,thanks
    01-13-2014 04:32 AM
  9. ohhamerr's Avatar
    please help me, i have latest version firmware and i root my phone, after installing games i got a lagging, i shutdown my phone, after phone shutdown, i tried to open it back, but can't, no light, no vibration, idon't know to to do, did it hardbrick ? and how to solve this problem ? please help me.
    03-10-2014 01:22 PM
  10. Richard Geier's Avatar
    O.K. i make litle procress now the flash tool can recognize my z1 but says divace connected with usb debugging of.Still i cant go to flash mode and the telefon is not vibrate with force shutdown
    What do you mean with little process? Please advice, I have the same problem with AParted! My Z1 is totally dead since yesterday
    03-14-2014 08:58 AM

Similar Threads

  1. xperia z 4.3 update .. whos got it ?
    By tashauphill in forum Sony Xperia Z
    Replies: 8
    Last Post: 01-25-2014, 01:58 PM
  2. Sony Xperia T not charging with certain USB cables
    By mrinc in forum Sony Xperia TL
    Replies: 1
    Last Post: 01-10-2014, 03:28 PM
  3. Sony Xperia Z Jelly Bean Google Play problem
    By Symon Mailhot in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 0
    Last Post: 01-10-2014, 06:24 AM
  4. I bricked my Moto G and need help PLEASE D:
    By reeved in forum Moto G (2013)
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2014, 10:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD