Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 2 of 2
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Chrome Problem. No Certificates found.

    I have had my rooted Nexus 7 for a while now but after a recent Clean Master wipe I got this



    Any ideas? I already uninstalled and reinstalled chrome.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
  2. #2  
    srkmagnus's Avatar

    Posts
    13,102 Posts
    Global Posts
    13,106 Global Posts
    Carrier
    Stock 4.4 (KitKat)

    Default Re: Chrome Problem. No Certificates found.

    Quote Originally Posted by josh7047 View Post
    I have had my rooted Nexus 7 for a while now but after a recent Clean Master wipe I got this

    http://img.tapatalk.com/d/14/03/10/jy6ymypy.jpg

    Any ideas? I already uninstalled and reinstalled chrome.

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    I took a look around and see that others are experiencing this issue. You can take a look at this page describing the issue and follow it to see if there is a fix: https://code.google.com/p/chromium/i...tail?id=268055

Similar Threads

  1. Moto X - Front facing camera problems
    By slackermvp in forum Moto X (2013)
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-2014, 12:02 PM
  2. Problem attaching photo when in Forum!
    By Jalopiejoe in forum Site Feedback & Help
    Replies: 4
    Last Post: 03-10-2014, 08:25 AM
  3. Galaxy S4: Email problems
    By Jeremy_12_Lee in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 4
    Last Post: 03-09-2014, 08:05 PM
  4. Problem attaching photo when in Forum!
    By Jalopiejoe in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 3
    Last Post: 03-09-2014, 03:42 PM
  5. LG Phoenix/Thrive: no signal and service
    By gilkomi in forum AT&T LG Phoenix/Thrive
    Replies: 0
    Last Post: 03-09-2014, 03:11 PM

Posting Permissions