1. I-Aleximux's Avatar
    Hi guys!
    I've installed Android 4.4 on an HP Mini 110 netbook. It' incredible to see that sad machine working so fine without Windows Anyway... the only important problem is that the audio is very very very low, and even looking around on google I hanven't find anything. Could you tell me if is there a solution? It's really sad because everitying work perfectly, the only other (not so important) problem is that the lower part of the app's names are deleted, but someone suggested me to solve it vith another launcher. But the audio problem is really important
    03-12-2014 02:30 PM
  2. zedorda's Avatar
    It is likely an amplifier that is not getting turned on because there is no driver for it in the Android build your using. Sorry I can't offer more help but maybe someone here will have more for ya.
    03-12-2014 03:52 PM
  3. I-Aleximux's Avatar
    Thanx zerora, but the strange thing is that I can hear but the audio is really low, almost unhearable. I could understand if it would work or not but in this case... it works, but why it's so low?? I thought about something about codec or amplification (but even with the external speakers the situation is the same). I don't know what to say because I'm not expert so... I wait and hope there is someone here that can help me
    03-12-2014 04:06 PM
  4. zedorda's Avatar
    Have you tried headphones?
    03-12-2014 04:09 PM
  5. I-Aleximux's Avatar
    Headphones and external speakers electrically plugged (excuse me but I don't know how to say it I mean speakrs "cable powered"), so maybe pre-amplified (??!).
    Always the same result.
    03-12-2014 04:26 PM
  6. zedorda's Avatar
    Well if cable connected headphone also sound really low then it isn't an amp effecting them because headphone use really low power. It is a real stumper.
    03-12-2014 04:29 PM
  7. I-Aleximux's Avatar
    Yes, I think it's not simple to solve :/
    03-13-2014 05:40 AM

Similar Threads

  1. T-Mobile Note 3: Do NOT download the Android 4.4 KitKat update!
    By FifthElement in forum T-Mobile Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 88
    Last Post: 10-21-2016, 01:42 AM
  2. Is Google going through my photos on my Google Drive?
    By Rick Jacobs in forum Moto X (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 03-12-2014, 07:09 PM
  3. Photos From iPhone Showing on Moto G? SOLVED
    By SPS828 in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2014, 02:01 PM
  4. running java app on android bluetooth error
    By Andrei15 in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-2014, 11:51 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-12-2014, 11:38 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD