1. Blumbertumb's Avatar
    Hello,

    I "lost" my phone about 2 weeks ago and found it 3 days ago sitting at the side of my hut. It has been sitting in rain/damp weather.
    It is a Sony Tipo.

    I popped it into a bowl of rice in a warm cupboard for 3 days and it powers on and works fine but there is one problem.
    I can't press down/wait for the vibration/move widget. Not sure how else to describe it. I can single click but can't drag/swipe very well.
    Does anyone know if I can fix this?

    Hope for some help. thanks!
    03-18-2014 03:54 AM
  2. Blumbertumb's Avatar
    Out of interest I just fixed this. It wasn't the water damage but the Tipo had to have a patch installed to fix the super laggy screen. I obviously forgot to reinstall it after I reset the phone.

    TIPO TOUCHSCREEN FIX PATCH HERE - Support forum

    In case anyone else ever has this problem.
    03-18-2014 04:23 AM
  3. Ealevenish's Avatar
    Tell Sony. They might want to use you(r story) for advertising or promotion purposes.
    03-18-2014 08:56 AM

Similar Threads

  1. Note 10.1 2014 - how to seperate photos with videos in gallery
    By Ess 069 in forum Samsung Galaxy Note 10.1 (2014)
    Replies: 10
    Last Post: 03-20-2014, 01:19 PM
  2. can hackers gray my photos?
    By preppystud in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 4
    Last Post: 03-18-2014, 05:51 PM
  3. My Android Phone...Jelly Bean 4.2, sms wont show even the persons name from phonebook ?
    By plainman007 in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2014, 12:31 PM
  4. Galaxy S3 Big Problems after MAJ + Hard reset
    By anthobkk in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2014, 11:40 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 03-18-2014, 07:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD