1. xgoldkillax's Avatar
    my samsung galaxy prevail says its charging when its disconnected from thecharger butbit still says its charging
    07-01-2011 03:59 PM
  2. stovemist's Avatar
    my samsung galaxy prevail says its charging when its disconnected from thecharger butbit still says its charging
    I have the same problem,
    .
    .
    i dont know what it is, but i have sent the phone to SAMSUNG FOR 10 TEN DAYS,
    .
    .
    it was returned and has the same problem........
    .
    .
    I AM GOING TO EMAIL ALL THESE PEOPLE AT SAMSUNG,
    .

    .
    MAYBE THEY WILL HELP GET THE PROBLEM SOLVED....
    .
    jredmond@sea.samsung.com,gguglioccie...ea.samsung.com
    07-02-2011 02:06 PM
  3. stovemist's Avatar
    jredmond@sea.samsung.com,gguglioccie...ea.samsung.com. ,mprisco@sea.samsung.com,
    asebens@sea.samsung.com,asebens@sea.samsung.com, [email]karyna@sea.samsung.com,dahn@sea.samsung.com,Jchoi@sea.samsung.com,ddao@sea.samsung.com,
    onlineservice@sea.samsung.com,caseyg@sea.samsung.com,aqureshi@sea.samsung.com,knorton@sea.samsung.com,tgardner@sea.samsung.com,nmaginnis@sea.samsung.com,
    bmalinski@sea.samsung.com,dashby@sea.samsung.com,johnhan@sea.samsung.com,jshull@sea.samsung.com,Tim.baxter@sea.samsung.com,knair@sea.samsung.com,
    msterzick@sea.samsung.com,elleny@sea.samsung.com,KarlD@sea.samsung.com,lvega@sea.samsung.com,gregoryP@SEA.SAMSUNG.COM,asuma@sea.samsung.com,
    tonyi@sea.samsung.com,shyun@sea.samsung.com,dwylie@sea.samsung.com,r.monette@samsung.com,tarek.s@samsung.com,rmcentee@sea.samsung.com,
    wcrowe@sea.samsung.com,HelmanL@sea.samsung.com,mprisco@sea.samsung.com,lrenga_temp@sea.samsung.com,jjeong@sea.samsung.com,rbartunek@sea.samsung.com,
    dhornick@sea.samsung.com,joses@sea.samsung.com,elisab@sea.samsung.com,AlfonsoD@sea.samsung.com
    07-02-2011 02:07 PM
  4. simplysam08's Avatar
    Did any of you get an answer to this because my phone has now started these shenanigans
    08-29-2011 07:26 AM
  5. Dragonnose2falc's Avatar
    I'm also having this issue!!!! Please help! I've tried cleaning the usb port and changing settings...someone must know what to do...
    09-09-2011 08:35 AM
  6. gabe082's Avatar
    it happened with the 1 u had so i got a zte warp
    03-30-2012 09:04 AM
  7. Stan Major's Avatar
    It's software is corrupt. Re-install android firmware and it will be okay.
    04-03-2012 10:21 AM
  8. elsi's Avatar
    my phone has also been having this issue with the charger plus something is wrong with the speakers the sound stops then i cant hear that i have a message or incoming call my media say its playing but no sound comes out i had sent it too get it fixed but the problem came back a month latter can someone help i dont know what to do?
    04-19-2012 07:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD