Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 2 of 2
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Played YouTube, won't play YouTube, etc

    I have a unique arrangement. I don't have WiFi in the home but use my T-Mobile Galaxy S4 (rooted) as a hotspot and use my Nexus 7 for casting. I used it for the first time Sunday and it worked ok, though sometimes I would have to disconnect Chromecast and reconnect it to get it to play. It wouldn't just seamlessly play. Now, I can't get it to play at all. It displays the YouTube splash and the information about the video but never plays. Very frustrating.

    Any ideas??
    Palm Treo 755 --> Rooted Droid Eris --> Rooted HTC Thunderdud --> 2012 Google Nexus 7 and rooted Samsung Galaxy S4
  2. #2  

    Default Re: Played YouTube, won't play YouTube, etc

    Quote Originally Posted by o2bnclemson View Post
    I have a unique arrangement. I don't have WiFi in the home but use my T-Mobile Galaxy S4 (rooted) as a hotspot and use my Nexus 7 for casting. I used it for the first time Sunday and it worked ok, though sometimes I would have to disconnect Chromecast and reconnect it to get it to play. It wouldn't just seamlessly play. Now, I can't get it to play at all. It displays the YouTube splash and the information about the video but never plays. Very frustrating.

    Any ideas??
    I know there is another thread in this forum that discusses using a hot spot [might be the one about using a CC in a hotel] IIRC the concensus was that you would need the Hot Spot device to be connected to a separate wi-fi router and connect the casting device and the Chromecast to that wi-fi router.
    I think your skills are improving.
    Moto X
    Nexus10 2012
    2 Nexus 7 2013s [My Children's]

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 02-25-2014, 01:40 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 11-21-2013, 02:47 AM
  3. Google Play Edition Rom Flash Help
    By ShadowBlazes in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2013, 10:59 PM
  4. Problem with Delivery of Nexus 7 LTE from Google Play
    By Mahjyk in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 0
    Last Post: 11-19-2013, 06:07 PM
  5. Video on tube sites not playing
    By Holysmoke in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 2
    Last Post: 11-19-2013, 05:33 PM

Posting Permissions