Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 11 of 11
Like Tree1Likes
  • 1 Post By JJ Jones
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default device mirroring bug

    Excellent mirroring for chromecast, gonna buy a second one for the bedroom TV.

    One bug noticed - after connecting / disconnecting from Google play music - 2013 nexus 7 won't mirror / icon does not show up in settings. Reboot tablet then its back (rebooting chromecast made no difference)

    Also one wish - now side loaded music can play when mirroring, cmon Google let side loaded music play through your play music app!

    Posted via Android Central App
  2. #2  

    Default Re: device mirroring bug

    Mirroring is working great for me so far, I haven't tried Google play music yet. My only wish is to be able to connect through unlimited data. I can connect with my hotspot turned on but I only get 5gb of hotspot data with T-Mobile.

    Sent from my Nexus 4 using AC Forums mobile app
  3. #3  

    Default Re: device mirroring bug

    Do you guys have audio when casting a video to the TV? My audio is silent for some reason.
  4. Thread Author  Thread Author    #4  

    Default Re: device mirroring bug

    Yes, I have audio

    Posted via Android Central App
  5. #5  

    Default Re: device mirroring bug

    I've had audio in the handful of apps and on device personal videos. The only issue I've experienced was disconnecting from cc and trying to reconnect it was frozen on the previous app screen. Hard reset and its working like expected again.

    Posted via Android Central App
  6. #6  
    elopez's Avatar

    Posts
    3 Posts
    Global Posts
    62 Global Posts

    Default Re: device mirroring bug

    Quote Originally Posted by brosko View Post
    Do you guys have audio when casting a video to the TV? My audio is silent for some reason.
    unplug/replug chromecast seems to get audio working.
    Thanked by:
    brosko 
  7. #7  
    mzanette's Avatar
    Zee

    Posts
    638 Posts
    Global Posts
    639 Global Posts

    Default Re: device mirroring bug

    Quote Originally Posted by elopez View Post
    unplug/replug chromecast seems to get audio working.
    I can't seem to get audio working no matter what I try. Tried different inputs on the TV, factory reset the Chromecast, rebooted, the works. Always gives me stuttering noise. Casting the normal way through apps is fine it's just the mirroring that gives me no audio.

    Posted via Android Central App
    A proud former Nexus 4 Limbo level-2 member
  8. #8  

    Default Re: device mirroring bug

    I rebooted my CC through the app yesterday and now have perfect audio!
  9. #9  
    mzanette's Avatar
    Zee

    Posts
    638 Posts
    Global Posts
    639 Global Posts

    Default Re: device mirroring bug

    Quote Originally Posted by brosko View Post
    I rebooted my CC through the app yesterday and now have perfect audio!
    Through the Chromecast app? Tried that as well.
    A proud former Nexus 4 Limbo level-2 member
  10. #10  

    Default Re: device mirroring bug

    Quote Originally Posted by brosko View Post
    I rebooted my CC through the app yesterday and now have perfect audio!
    Yep. Same thing I had to do and it's worked perfectly since.

    Posted via Android Central App
    brosko likes this.
  11. #11  
    mzanette's Avatar
    Zee

    Posts
    638 Posts
    Global Posts
    639 Global Posts

    Default Re: device mirroring bug

    So going back to KitKat and Chromecast mirroring now works with audio as well. Not sure if its how I installed Android L or not but something was wonky. Glad to have mirroring working now!

    Posted via Android Central App
    A proud former Nexus 4 Limbo level-2 member

Similar Threads

  1. Galaxy Gear Refurb - Computer Not Finding Device
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2014, 01:47 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 07-21-2014, 12:43 AM
  3. When rooting your device(Need help!)
    By Poltergeist93 in forum Moto G (2013)
    Replies: 9
    Last Post: 07-09-2014, 01:52 PM
  4. galaxy S4 "bug report" in notifications
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-2014, 04:46 PM
  5. Android Device Manager
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-2014, 03:52 PM

Posting Permissions