Results 1 to 9 of 9
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    rusmannx's Avatar

    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts

    Default iPhone users not receiving my MMS

    From within hangouts, I can take a picture and send it as MMS but my friends/family who use an iPhone do not receive it. If I forward a picture (that I received via MMS) to someone with an iPhone they do not receive the picture.

    From within hangouts I can select a picture from the gallery and send an MMS and the iPhone user WILL receive the picture.

    I just had a friend of mine who also has the Nexus 5 try the same three scenarios and he had the exact same results. Any thoughts?
  2. Thread Author  Thread Author    #2  
    rusmannx's Avatar

    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts

    Default Re: iPhone users not receiving my MMS

    UPDATE:

    So about three hours have passed since I sent the pictures, and I guess they have finally arrived on the iPhone. I have no idea why it should take that long.
  3. #3  
    srkmagnus's Avatar

    Posts
    6,751 Posts
    Global Posts
    6,754 Global Posts
    ROM
    Stock 4.4 (KitKat)

    Default Re: iPhone users not receiving my MMS

    I'm not sure what the cause is. But I'd suspect it's probably an issue with iMessage, rather than Hangouts or the device.

    Sent from my Nexus 5 using AC Forums mobile app
  4. Thread Author  Thread Author    #4  
    rusmannx's Avatar

    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts

    Default Re: iPhone users not receiving my MMS

    ANOTHER UPDATE:

    One of my friends just got a picture I text him 7 hours ago. Brilliant.
  5. #5  
    srkmagnus's Avatar

    Posts
    6,751 Posts
    Global Posts
    6,754 Global Posts
    ROM
    Stock 4.4 (KitKat)

    Default Re: iPhone users not receiving my MMS

    Quote Originally Posted by rusmannx View Post
    ANOTHER UPDATE:

    One of my friends just got a picture I text him 7 hours ago. Brilliant.
    How fast are non iPhone users receiving mms? Do you know if the issue is beyond your friends with iPhones?

    Sent from my Nexus 5 using AC Forums mobile app
  6. #6  
    rws381's Avatar

    Posts
    13 Posts
    Global Posts
    108 Global Posts

    Default Re: iPhone users not receiving my MMS

    I'm having similar issues. Some go through instantly and some take hours.

    Mostly all of the delays seem to be sending to Verizon iPhones but I haven't been able to find any rhyme or reason for the delays. They seem to be completely random.
  7. #7  
    RG129's Avatar

    Posts
    205 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts

    Default Re: iPhone users not receiving my MMS

    I had horrible MMS issues yesterday as well. Group texts were delayed by hours. Some of my MMS sent to a Verizon Moto X were not received. 1 MMS sent to an iPhone on AT&T was not received, but another one to my other friend with an iPhone on AT&T was received instantly. I never received an MMS from 1 iPhone on AT&T. I'm on T-Mobile.

    This has never been a problem before (that I know of). Perhaps the servers were just working overtime during Christmas?
  8. #8  

    Default Re: iPhone users not receiving my MMS

    Quote Originally Posted by rusmannx View Post
    From within hangouts, I can take a picture and send it as MMS but my friends/family who use an iPhone do not receive it. If I forward a picture (that I received via MMS) to someone with an iPhone they do not receive the picture.

    From within hangouts I can select a picture from the gallery and send an MMS and the iPhone user WILL receive the picture.

    I just had a friend of mine who also has the Nexus 5 try the same three scenarios and he had the exact same results. Any thoughts?
    Network based, not device based.


    Sent from my iPhone using
  9. Thread Author  Thread Author    #9  
    rusmannx's Avatar

    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts

    Default Re: iPhone users not receiving my MMS

    Come to think of it, they have all been Verizon iPhones....

Similar Threads

  1. Gallery app not working since update
    By michael08.cefalo in forum Verizon Galaxy Note 2
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-2014, 08:05 PM
  2. N5 Not Maintaining Selected Phone Sound
    By Acudoc in forum Google Nexus 5
    Replies: 2
    Last Post: 12-26-2013, 11:07 AM
  3. us sprint user ever going to get SMS limit fix
    By choclab1 in forum Google Nexus 5
    Replies: 11
    Last Post: 12-26-2013, 10:34 AM
  4. Samsung Galaxy Tab 10.1 P7500 does not start
    By ram0608jb in forum Samsung Galaxy Tab 10-inch
    Replies: 0
    Last Post: 12-25-2013, 08:07 PM

Posting Permissions

B