1. Telomir's Avatar
    Ok so I followed the direction here to the "T": [TUTORIAL] How to flash a factory image | Re… | Google Nexus 5 | xda-developers

    Now when I reboot everything comes up normally but the place where the 2G/3G/H/LTE signal shows, its blank. I dont have any APN settings or anything. I am completely stock again. How do I get my phone to detect the T-Mobile network? Do I just need the T-Mobile APN settings or is there something else I need to do?
    06-04-2014 02:35 PM
  2. frenziedfemale's Avatar
    Ok so I followed the direction here to the "T": [TUTORIAL] How to flash a factory image | Re… | Google Nexus 5 | xda-developers

    Now when I reboot everything comes up normally but the place where the 2G/3G/H/LTE signal shows, its blank. I dont have any APN settings or anything. I am completely stock again. How do I get my phone to detect the T-Mobile network? Do I just need the T-Mobile APN settings or is there something else I need to do?
    I would try powering off and reinserting your Sim card. If that doesn't work add the T-Mobile APN manually
    06-04-2014 02:51 PM
  3. Telomir's Avatar
    I would try powering off and reinserting your Sim card. If that doesn't work add the T-Mobile APN manually
    Looks like I am good to go. I had to boot into recovery and factory reset. I'm good to go now
    06-04-2014 03:03 PM

Similar Threads

  1. Can NEC Terrain be rooted
    By bs03 in forum General Help and How To
    Replies: 2
    Last Post: 08-12-2016, 02:51 AM
  2. iheartradio app battery drain when not in use?
    By brewer15650 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 02-06-2016, 09:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD