Results 1 to 5 of 5
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    VSFe's Avatar

    Posts
    4 Posts

    Default [SOLVED]Stuck at sending system...

    I wanted to go stock rom, So I downloaded factory Image from google.
    But, When send system partion, stop and not flashing.
    I were waiting for 30 minutes, But, Not sending,
    I tried with Nexus Root Kit, and flash-all.bat, but nothing work.
    what can I do?

    Sorry to my horrible english...

    Flash Stock + Unroot...
    ------------------------------------------------------------------


    erasing 'boot'...
    OKAY [ 0.034s]
    finished. total time: 0.034s
    ******** Did you mean to fastboot format this partition?
    erasing 'cache'...
    OKAY [ 0.106s]
    finished. total time: 0.106s
    erasing 'recovery'...
    OKAY [ 0.035s]
    finished. total time: 0.035s
    ******** Did you mean to fastboot format this partition?
    erasing 'system'...
    OKAY [ 0.117s]
    finished. total time: 0.117s
    ******** Did you mean to fastboot format this partition?
    erasing 'userdata'...
    OKAY [ 5.003s]
    finished. total time: 5.004s

    sending 'bootloader' (3911 KB)...
    OKAY [ 0.662s]
    writing 'bootloader'...
    FAILED (remote: (InvalidState))
    finished. total time: 0.895s
    rebooting into bootloader...
    OKAY [ 0.020s]
    finished. total time: 0.021s

    sending 'radio' (16384 KB)...
    OKAY [ 2.124s]
    writing 'radio'...
    OKAY [ 0.672s]
    finished. total time: 2.797s
    rebooting into bootloader...
    OKAY [ 0.020s]
    finished. total time: 0.020s

    archive does not contain 'boot.sig'
    archive does not contain 'recovery.sig'
    archive does not contain 'system.sig'
    --------------------------------------------
    Bootloader Version...: 4.23
    Baseband Version.....: 1231_0.18.0_0409
    Serial Number........: 015d2a5045640411
    --------------------------------------------
    checking product...
    OKAY [ 0.040s]
    checking version-bootloader...
    OKAY [ 0.023s]
    checking version-baseband...
    OKAY [ 0.031s]
    sending 'boot' (4992 KB)...
    OKAY [ 0.674s]
    writing 'boot'...
    OKAY [ 0.208s]
    sending 'recovery' (5532 KB)...
    OKAY [ 0.738s]
    writing 'recovery'...
    OKAY [ 0.230s]
    erasing 'system'...
    OKAY [ 0.115s]
    Last edited by VSFe; 01-27-2014 at 10:48 PM.
  2. #2  

    Default Re: Stuck at sending system...

    Follow these steps -
    1. Download image
    2. Extract the image from the .zip
    3. Place the extracted folder into platform tools which is located in the android SDK
    4. Run flash-all.bat
    Done.....

    sent from my Nexus 7 using tapatalk pro..
  3. #3  

    Default Re: Stuck at sending system...

    P.s when using the nexus root toolkit make sure you tick the box under root to flash a custom recovery aswell

    sent from my Nexus 7 using tapatalk pro..
  4. #4  

    Default Re: Stuck at sending system...

    Hi, VSFe...

    'sending system' seems to be a common problem... and one I've had myself many times.

    Try changing to a different USB port on your PC... this usually fixes the problem for me. If not, try another USB cable.

    Rgrds,
    Ged.
    Nexus 7 'grouper': KitKat 4.4.2, with franco r77 kernel.
  5. Thread Author  Thread Author    #5  
    VSFe's Avatar

    Posts
    4 Posts

    Default Re: Stuck at sending system...

    Quote Originally Posted by GedBlake View Post
    Hi, VSFe...

    'sending system' seems to be a common problem... and one I've had myself many times.

    Try changing to a different USB port on your PC... this usually fixes the problem for me. If not, try another USB cable.

    Rgrds,
    Ged.
    Thank you! I used another cable, and problem was solved.

Similar Threads

  1. Verizon Galaxy S3 on AT&T 3g/4g
    By Karmakaidan in forum Verizon Galaxy S3
    Replies: 16
    Last Post: 03-23-2014, 11:47 PM
  2. Can't remove apps at bottom of screen
    By Rilla1 in forum Samsung Galaxy Tab 2 10.1
    Replies: 9
    Last Post: 02-05-2014, 10:56 PM
  3. S4 stuck on AT&T firmware screen
    By Austin Alexander in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2014, 10:53 AM
  4. Remove the Google thing at the top of the screen?
    By PiggyMiddle in forum Moto G
    Replies: 18
    Last Post: 01-28-2014, 01:37 PM
  5. AT&T Galaxy S4 I have root now what
    By Flashheatmvp3 in forum Samsung Galaxy S4 Rooting, ROMs & Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 01-26-2014, 06:32 PM

Posting Permissions

B