03-06-2013 02:10 AM
31 12
tools
  1. zrxoa1's Avatar
    Neither the Android Central app, or even Tapa talk, will allow pictures to show on this Nexus 7. Even the avatar pictures are blank. What will fix that?

    Thanks!

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    02-04-2013 12:48 AM
  2. zrxoa1's Avatar
    Hello.....anyone out there???

    Am I the only one with this problem, or has it already been discussed and I missed it?

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
    02-05-2013 04:01 PM
  3. mathelm's Avatar
    Seeing them on mine....



    02-05-2013 04:14 PM
  4. zrxoa1's Avatar
    Are you using nexus 7 tablet?

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
    02-05-2013 04:27 PM
  5. Patrick Schroedl's Avatar
    Are you using nexus 7 tablet?

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
    The size of the screenshots looks about right for the Nexus 7 to me. Have you tried clearing the cache for the AC/Tapatalk apps?
    02-05-2013 04:31 PM
  6. mathelm's Avatar
    Are you using nexus 7 tablet?
    For those screenshots, yes. For the actual post, no.....
    02-05-2013 04:39 PM
  7. zrxoa1's Avatar
    This is what I get.... Just cleared cache too....

    Android central app-uploadfromtaptalk1360104586682.jpg

    Sent from my Nexus 7 using Android Central Forums
    02-05-2013 04:50 PM
  8. zrxoa1's Avatar
    LOL, cant even see my own picture!

    Sent from my Nexus 7 using Android Central Forums
    02-05-2013 04:51 PM
  9. zrxoa1's Avatar
    This is from tapa talk....

    Android central app-uploadfromtaptalk1360104824834.jpg

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
    02-05-2013 04:54 PM
  10. mathelm's Avatar
    It looks like your's might be timing out. Possibly a slow connection or apps hogging resources (slowing things down)...
    02-05-2013 04:59 PM
  11. zrxoa1's Avatar
    No, everything loads quickly. Phone on same WiFi using same app works fine...

    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
    02-05-2013 05:02 PM
  12. zrxoa1's Avatar
    I just uninstalled and reinstalled this app, still no pictures....



    Sent from my Nexus 7 using Android Central Forums
    teefal likes this.
    02-05-2013 05:07 PM
  13. mathelm's Avatar
    Yea, mine too, but the pics are slow (slower) to load in the app. I don't think it would take much for them to time out...


    maybe try a task killer...
    02-05-2013 05:08 PM
  14. zrxoa1's Avatar
    No pictures show, not even avatar pics or the pics at start page of tapatalk.

    Sent from my Nexus 7 using Android Central Forums
    02-05-2013 05:12 PM
  15. Patrick Schroedl's Avatar
    On your Nexus 7, open the following address in the browser:

    Does it take you to the AndroidCentral forums, or do you get an error (possibly that the site could not be found?)
    02-05-2013 06:00 PM
  16. zrxoa1's Avatar
    Opened in browser just fine....



    Sent from my Nexus 7 using Android Central Forums
    02-05-2013 06:02 PM
  17. Patrick Schroedl's Avatar
    Opened in browser just fine....
    That's the subdomain which hosts forum media content (stylesheets, images, etc.). Since that isn't failing on the device, I don't have many suggestions for you other than rebooting your router and the Nexus 7, and uninstalling/reinstalling the application entirely.
    02-05-2013 06:06 PM
  18. zrxoa1's Avatar
    That's the subdomain which hosts forum media content (stylesheets, images, etc.). Since that isn't failing on the device, I don't have many suggestions for you other than rebooting your router and the Nexus 7, and uninstalling/reinstalling the application entirely.
    I have rebooted, changed to my hotspot off my Rezound, uninstalled and reinstalled the app. Still no pictures.

    App works fine on my Rezound, on both WiFi and cellular.

    I'm at a loss....



    Sent from my Nexus 7 using Android Central Forums
    02-05-2013 06:14 PM
  19. Patrick Schroedl's Avatar
    I have rebooted, changed to my hotspot off my Rezound, uninstalled and reinstalled the app. Still no pictures.

    App works fine on my Rezound, on both WiFi and cellular.

    I'm at a loss....
    So am I. If you're running a custom recovery, I'd suggest using to clear the cache and trying again, but at this point the suggestions I give are more of general ideas than they are educated guesses.
    02-05-2013 06:21 PM
  20. zrxoa1's Avatar
    Nope, bone stock....


    Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2
    02-05-2013 06:31 PM
  21. zrxoa1's Avatar
    Cmon, someone has to know whats wrong...



    Sent from my Nexus 7 using Android Central Forums
    02-07-2013 02:42 AM
  22. Diknak's Avatar
    sorry to slightly derail, but I am also having problems with the app. I log into the site using my Google account. Is it possible to do that in the app? What would I enter in the username/password box?
    02-07-2013 09:02 AM
  23. zrxoa1's Avatar
    Update.....

    I checked on my sons nexus 7. The app works fine on his. So what is set wrong on mine??? Other forums work fine...




    Sent from my tricked out iPhone 4 while my Rezound charges!!!
    02-08-2013 09:05 PM
  24. zrxoa1's Avatar
    Anyone else having this problem??

    Sent from my Nexus 7 using Android Central Forums
    02-13-2013 08:17 AM
  25. Kevin OQuinn's Avatar
    Have you emailed the developer?
    02-13-2013 08:59 AM
31 12

Similar Threads

  1. Android Central App (By Notice Software)
    By NoticeSoftware in forum Android Apps
    Replies: 58
    Last Post: 02-21-2012, 11:57 AM
  2. An Android Central app?
    By mcgeorge36 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 10
    Last Post: 07-08-2010, 11:50 AM
  3. android central app/widget
    By jrkalina in forum Android Apps
    Replies: 10
    Last Post: 05-25-2010, 07:06 PM
  4. Custom Android Central app launcher
    By Jerry Hildenbrand in forum Wallpapers, Ringtones, and Themes
    Replies: 0
    Last Post: 05-15-2010, 04:31 PM
  5. An Android Central app?
    By mcgeorge36 in forum Motorola Droid
    Replies: 0
    Last Post: 01-18-2010, 01:28 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD