Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Tapatalk not working after flashing

    So after flashing I get login errors when trying to use tapatalk. And once logging in it stays blank....any ideas?

    Sent from my Nexus 7 using Android Central Forums
  2. #2  

    Default Re: Tapatalk not working after flashing

    Clear app data and cache, if that doesn't work, just uninstall and then reinstall

    Sent from yo moms house son!😎😎Using my SPH - L710 running AOKP Rom 4.1.2, now initiating Swagger
  3. #3  

    Default Re: Tapatalk not working after flashing

    What he just said... Remove Android Central from your Tapatalk app and then log back in starting fresh.
    Paul
    Moderator Team Leader @ Android Central

    I am the Tegra Champ. What this means is that from time to time NVIDIA might send me new products to try out. This will not affect my thoughts, ideas, or opinions about any product that are discussed in the forums. Those are still my own.

Similar Threads

  1. Voice Mail Notification Not Working After Flash?
    By jmtinfo in forum Sprint Epic 4G
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2012, 08:18 PM
  2. Verizon Galaxy Nexus camera not working after flashing Jelly Bean
    By egarcia85 in forum Verizon Galaxy Nexus Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 14
    Last Post: 09-06-2012, 01:09 AM
  3. GPS not working after flashing cm 7 ?
    By wuhtheantidote in forum myTouch 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2012, 12:21 PM
  4. CWM not working after flashing DL09 full
    By jwebste9 in forum Verizon Fascinate Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 01-11-2011, 10:05 PM
  5. GPS not working after flashing 2.2 roms
    By luketrocity in forum Incredible Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 12-30-2010, 01:24 PM

Posting Permissions