Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 5 of 5
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Google Play is not recognizing my music

    So I have been using Google Play to listen to tunes with no issue. Except yesterday I noticed the music that I have in my Music folder, isn't showing up. I force stopped the application, cleared the cache and data, and it is still not being recognized. I have also restarted the phone. Just to clarify, I am not having a problem with music syncing from Google Play servers. I am talking about music that is directly in my music folder on my phone. Anyone have anything like this before?
  2. #2  

    Default Re: Google Play is not recognizing my music

    Did you try toggling on and off the "on device only".
    Pat

    Galaxy Nexus 10 - stock KitKat 4.4.4
    Galaxy Nexus 7 (2nd Generation) - stock KitKat 4.4.4
    Chromecast
    Nexus 5 - stock KitKat 4.4.4
  3. #3  

    Default Re: Google Play is not recognizing my music

    I'll send you here since someone helped me out with this exact issue

    http://forums.androidcentral.com/verizon-galaxy-nexus-rooting-roms-hacks/201675-your-missing-pictures-songs-etc-due-rom-manager.html[/URL]
  4. #4  
    Mellimel22's Avatar
    Banned

    Posts
    2,466 Posts
    Global Posts
    2,518 Global Posts
    ROM
    Muzzyz 4.2.1 build

    Default

    Yeah ROM manager is to blame well at least the old version the update fixed that issue but u have to clear the cache on media storage and find the no media file on yo SD and delete it reboot and everything should work

    Sent from my Nexus S 4g rockin jellybean using Tapatalk 2
  5. #5  

    Default Re: Google Play is not recognizing my music

    I had an update yesterday and google play music decided not to recognize any of my music or ringtones anymore, the only way i can view it on my phone is by going into My settings and clicking view advanced devices to view internal storage, still havent figured out how to make it play...

Posting Permissions